folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Türksat Mesaj Attı Modemin Yazılımını Güncelliyecekmiş

Türksat Mesaj Attı Modemin Yazılımını Güncelliyecekmiş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Kablonetten çok memmunum almak isteyenlere tavsiye ederim, hız yükselmesi yapıldı ama modemin kablonet için bu kadar önemli olduğunu yeni öğrendim,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xous
    xous's avatar
    Erkek

manuel güncelleme yapsak nerden yapıcaz 

sokayım onun tezine...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YeniHarman
    YeniHarman's avatar
    Erkek
    xous bunu yazdı

manuel güncelleme yapsak nerden yapıcaz 

Modem üreticinizin destek sayfasından son yazılıma ulaşabilirsiniz (genellikle). Tabi modem üreticisi, servis sağlayıcısına (ttnet, d-smart vs.) özel yazılım üretmiş olabilir, dikkatli olmalısınız. İyi markalar modeme yanlış yazılım yüklenmesine izin vermezler gerçi. İndirdiğiniz yazılımı (ROM ya da Firmware olarak adlandırılır genelde) modemin arayüzünden ya da tftp ile yükleyebilirsiniz. Bunun için modeminizin kullanım kılavuzuna bakmanızı tavsiye ederim. Şayet modemin web arayüzünden kolay olan bu işlem tftp ile zorlayıcı olabilir.

Olaylara karışmayın!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Kablonetten çok memmunum almak isteyenlere tavsiye ederim, hız yükselmesi yapıldı ama modemin kablonet için bu kadar önemli olduğunu yeni öğrendim,

goldmaster modemler berbat baska markası var mı bılmıyorum benım modem standart hızı desteklıyor mu onu da bılmıyorum teledunyaya gecıcem bende bakalım 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
Toplam Hit: 2277 Toplam Mesaj: 15