Turksat Uyduda Açılan Şifreli Kanallar
-
bir türlü konuyu açamadım sürekli opss patladı diyor. Bu kanallar sizin uydu alıcınızda da açıkmı diye soracaktım. Turksat sanırım bu şifreli kanalları açmış işte o kanallar
flybatwin tarafından 30/Ara/15 05:05 tarihinde düzenlenmiştir
discovery science,
movie class,
smart çocuk,
fox crime
lulitv,
movie platin,
davinci learn,
animal planet
discoverychannel
baby tv
dizi premium.
Cnn interna -
hamam ? gusül ?
-
Hocam kusura bakma dandik bir telefondan konu açıyorum genele açıyorum download bölümde çıkıyor konu opera denedlm telefonun kendi tarayıcısını denedim sürekli ops patladı diyor en sonunda uc browserden konuyu açmayı başardım. telefonun en iyi yönü ne kadar video film belgesel İzlersem izleyim 6 gb lik kota bitmiyor
flybatwin tarafından 30/Ara/15 05:24 tarihinde düzenlenmiştir -
12188 27500 yatay mı?
-
IRD üzerinde kontrol ettim ilgili servislerde şifreleme bilgisi yok :) bu gelmeyeceği manasına gelmiyor.
-
UCANTENEKE bunu yazdıIRD üzerinde kontrol ettim ilgili servislerde şifreleme bilgisi yok :) bu gelmeyeceği manasına gelmiyor.
Hocam teknik bir sorun mu bu sence -
flybatwin bunu yazdı
UCANTENEKE bunu yazdıIRD üzerinde kontrol ettim ilgili servislerde şifreleme bilgisi yok :) bu gelmeyeceği manasına gelmiyor.
Hocam teknik bir sorun mu bu sencebazen yılbaşı ve bayramlarda açıyorlar bi kaç günlüğüne.
-
Bir kaç günlükte olsa beleşe izlemenin tadını çıkarın :)
-
flybatwin bunu yazdı
Bir kaç günlükte olsa beleşe izlemenin tadını çıkarın :)
Görüntü çamur,olsa ne olur olmasa ne :)
Sd yayınlar sonuçta.
-
rtük e şikayet edin kapatsınlar
allah muhafaza akpli kardeşlerimiz beyinlerini yakmasınlar şu mubarek noel günlerinde
yazık günah
-
Biri şikayet mi etti kapanmış kanallar ne güzel dün geceden beri izliyordum :)
flybatwin tarafından 30/Ara/15 11:43 tarihinde düzenlenmiştir
Edit: tekrar açıldı