TURKSPY 1.6 ÇIKTII ANTİVİRUSLAR TANIMIYOR.......
-
Iyide ben bunu yanlislikla Makinamda calistirdim yada test etmek icin calistirmak istiyorum.Sonra nasil silecegim?
Hic yoktan kendini kayit ettigi adresleri verde elimizle silelim.Ikincisi 27.5 KB civarinda bir server.exe olusuuyor birde yaninda UPX compress programi.Kendimiz compress yapalim diyemi bu? Yoksa hatami?Server.exe'nin ikonuda yok.Exe-Join tpip Programlarla baska dosyalar ile birlestirilecegi düsünülerekten mi koyulmamai acaba?
Gözüm tutmadi hayatta kullanmam ben bunu? Hic birseye benzemiyor bu...
-
kopya olan birşey elbette kötülenir..
-
sadece taklit olmasi degilki olay.kurbaniniz serveri calistirdimi size gelen bildirimin bir kopyasida programcinin turkspy@yahoo.com mail adresine gidiyor.
[Temizleme]
Alttaki uygulamalari kill edin:
services.exe (system process degil)
crss.exe
Ardinda bu dosyalari silin:
%windows%\services.exe
%system32%\crss.exe
%system32%\sservices.exe
%system%\fservices.exe[Temizleme] bolumu alintidir...
-
-
kullanmayin boyle programlari,
gecenlerde birilerinin konusmalarini gordum, bir program yapacaklarini, icine trojeni gomeceklerini, bunu en unlu meshur forumlarda dagitima sunacaklarini ve bircok kullanicida uye olup
-"cok guzel program " -"av ler yakalayamiyor.mutlaka kullanin" vs vs vs
ile millet gaza getirilerek kullanmasi ve trojeni yemesi saglanacak.
:) anlamadigim bunu bu tur sitede admin olan kullanmaz, kullananlar yeni yeni baslayanlardir onlardan da en fazla alabilecekleri birkac ucretsiz sitenin ftpsi, yeni actigi mail sifresi veya biriki dokuman veya resimdir. baska ne cikacakki ?
-
slm arkadaşlar
arkadaşımız h4ck3r ın dediği gibi proğramlar internette mevcut ama bu proğramları başkasını msn acacılığı ile rarlamadan gönderemiyorsunuz mesela benim kullandığım proğram ProAgent_2[1].1.0 ben bunu kullanıyorum adamın pc'de ne kadar şifre varsa senin mail adresine gönderiyoo ama yahoo olmk zorunda proğram üreticileri böyle yapmış yahoo'dan başka hiç bir mail adresine gelmiyooo size tavsiye ediyorum kullanımıda kolay istediğin her şeye trojen atıp attığınız kişinin tüm şifrelerini alabiliyorsunuz
Selametle Pc_r€i$
-
File /files/4419566/turkspy1.6.rar.html not found. Aha Trojenli Gitmiş
-
abi n olursunuz yapmayın böyle şeyler bi iş yapacaksanız dediğiniz gibi olsun
-
Senceneden çıkan hiç bi şeye güvenmeyin eğer onların programıysa tabi ön yargılı olmak yanlış ama sahibi psikopatriks midir piskolu kişi yanı bertan hafif kafadan contası eksik bir arkadaşımız her şeyi yapmış olabilir yani.