Turktelekom
-
Arkadaslar türktelekom'un engelledigi siteleri Nasil aşacagiz Tam tefauratli birbilgi verebilecek arkadasimiz varmi acaba?
-
dns'leri değiştirmeyi dene, olmadı bir proxy server bul manuel olarak onu kullan, o da olmadı ipnetor ronahi gibi proxy siteleri var onları kullan.
-
şimdi site whoisde adım felan yok gizli yarın öbürgün warezden dolayı beni mahkemeye vermeye kalksalar türkticaret net gerçek adımı felan verirmi?
Bende bunu sorum hemen altına?
-
www.ipnetor.com dan girmeyi dene ya da "AntiBan" gibi bir program kullan
-
türkticaret sonuçta vergi ödeyen bir kurum. savcılıktan bir talep gelirse sike sike verir.
-
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
-----------------------------
türkticaret sonuçta vergi ödeyen bir kurum. savcılıktan bir talep gelirse sike sike verir.
-----------------------------nerde kaldı gizlilik ilkesi a.q :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------ReaL_KurD bunu yazdı:
yerinde olsam hemen yabancı bir firmaya transfer ederdim. -
10ur bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------ReaL_KurD bunu yazdı:
yerinde olsam hemen yabancı bir firmaya transfer ederdim.
-----------------------------Türk ticarete bir nüfus cüzdanını fakslayarak her bişeyi yaptıra biliyom Gavurlara laf anlatamam :) no english şakır şakır türkiş :P
-
Anti-Ban diye bir program var netden az arastır o programı onla istedigin siteye girebiliyorsun sahsen ben megaupload'dan sayısız oyun indirdim Telekom o siteyide banlamasıtı ama astım :)
-
anti ban bi boka yaramaz benimde adsl meb adsl idi zamanında az uğraşmadım