Turktelekom ADSL
-
Arkadaşlar 18 yaşını doldurmamıs birisi TurkTelekom'a Adsl basvurusu yapabiliyormu Ogrenci tarifesi, kampanyası felan?
-
yapaman :D
-
hadi ya :/
-
öyle reşit olmadan vermezler
kız bile vermiyo reşit olmayana :D
-
tuncaxxz bunu yazdı:
-----------------------------öyle reşit olmadan vermezler
kız bile vermiyo reşit olmayana :D
-----------------------------kaçırırz :p
-
başvuru yaparsın yapmasına da telefon kimin üzerine kayıtlıysa o kişinin formun altına imza atması gerekiyo...
bi tek orda reşit mi değil mi diye bakıyolar yoksa sadece formu dolduruyosun önemli bişey yok...
-
cagdas bunu yazdı:
-----------------------------başvuru yaparsın yapmasına da telefon kimin üzerine kayıtlıysa o kişinin formun altına imza atması gerekiyo...
bi tek orda reşit mi değil mi diye bakıyolar yoksa sadece formu dolduruyosun önemli bişey yok...
-----------------------------telefon kiminse onun imazsi diosn atarm atmasina da kofteyi cakalarsa ilk babam bana girer sora telekom :F
-
Gözüm 18 yaşını doldurmadan kendi üstüne açamazsın. Eğer başkası üstüne açacaksan da ya o gidecek adsl talebinde bulunacak yada noterden tasdikli imza alacaksın.
Kendin imza atsanda bir şey olmaz. Hem bu sahteciliğe giriyor, bir adsl için bunu yapma.
-
alırsın hoca :D ßen ßizim adsl'i oyle aldim fatura odeme merkezine gittim babamın üzerine kayıtlı idi kimlik fotokopisi cekdirdim hatta imazayıda ben attım :D ßundan 2 hafta once ise bizim yan komsuyada kendim imzayı attım hatta türktelekom bayisine gittim sadece evin teli kimin üzerine kayıtlı ise kimlik fotokopisini al ama bazı yerler yapmaya bilir :D
-
Türk telekoma kafam girsin :D
-
Focal bunu yazdı:
-----------------------------alırsın hoca :D ßen ßizim adsl'i oyle aldim fatura odeme merkezine gittim babamın üzerine kayıtlı idi kimlik fotokopisi cekdirdim hatta imazayıda ben attım :D ßundan 2 hafta once ise bizim yan komsuyada kendim imzayı attım hatta türktelekom bayisine gittim sadece evin teli kimin üzerine kayıtlı ise kimlik fotokopisini al ama bazı yerler yapmaya bilir :D
-----------------------------Hocam o fatura ödeme merkezi neresi :)