Turktelekom Daha Ne Beklenirki Senden -Yeni Tarifeler-
-
yeni hat almak en mantıklısı.
-
aq sözleşmede yazıyodu, aksi belirtilmedikçe yapılan tüm tarifelerden faydalanabileceksiniz. Bu ne biçim sözleşme..
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------
yeni hat almak en mantıklısı.
-----------------------------ne yazıkki bizim 2 yıl sözleşme var..
-
saçmalığa bak şirket dediğin kıdemli kullanıcısına indirim yapar şu yaptıklarına bak a.q
bi gün kipaya gittim mach3 jileti alacam. (çok alınca daha hesaplı olması gerekiyo ya) 4lünün fiyatı 11, 8 li 23 milyon a.q
-
srefsızler ya ..benımki smile aynısı tt amk ..ama verdıklerı modem cok saglam cıktı kablosuz falam haklarını yemıyelım:)
bu serfsızler neden bızede bı kampanya yapmıolar sole arada sırada kotanız sınırsız bu ay falan dıe ...hiç iş bılmıolar amk :D
-
ben suanda kullandıgım hattı iptal ettirip 512limitsiz alıcam. 6ay da 24saat dl yaparım yeter bana zaten. sora yine iptal ettirip 1mbit 4gb kota mecburen (:
-
bosuna gıprasmayın beyler telecom kafasini sokmus bile biyerlere zevkten bisey duyamaz
-
ulan param olsun bunların karşısına daha baba bi şrket açacam herkez bana dua edecek yeter aq :D
-
SLM Arkadaşlar Bu Yazıyı Görmediniz Galiba....
Kampanyadan yararlanabilmek için yeni ADSL abonesi olmak ve ADSL aboneliğini 1 Haziran 2007 tarihinden sonra iptal ettirmemiş olmak gerekiyor.