folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türktelekom İyice Sıyırdı :|

Türktelekom İyice Sıyırdı :|

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    la banada diyo amk :S faturada 3.740 mb kota aşmışsınız diyo 70 lira fatura var bu aya netten bakıyorum faturada 3700 mb aşmışsın diyo  nette bakınca alma falan tyok :| ama fatura gşrdş ne yapacam amk :S hayy bu ttnetin ben be :S
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

azdılar xD

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek
    Her ay açıLıyo bu tür konuLar ve her ay çoğu kişi en az 50 60 ytL ödüyor ske ske..Bari sınırsıza geçinde bi işe yarasın giden paraLar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek
    aynn beyler her ay 50-60 ytl ödüyosanız 2 3 kişi daha bulun etrafdan geçin 4096 sınırsıza bn sınırsız 4096 kullanıyorum bu aralar fln ttnete büyük sempati duymaya başladım :) download yaparken ortalama 200-300 kb arası indiriom önceden cok az bu hızda download yapıyodum bu aralar sürekli bu tür hızlarda yapıyorum.

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    Bağlantımı sınırsız yaptırmıştım (ben öyle zannediyordum) bir sorun nedeniyle telekomu aradım, bağlantımın sınırsız olmadığını söylediler :) 1 ay önce gönderdiğim bir iletide, faturanın düşük geldiğinden bahsetmiştim :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    600 mgb için 20 ytl fazla gelmiş aq... Kasım için netimi sınırsız yaptım ama korkuyorum bu beyinden yoksunlar sınırsız yapmaz falan indiririz göte girer

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek

Bu ay bana ne kadar geLir aceba :P

AsLında daha fazLa DownLoad oLurdu da ağustos ayında oLduğu gibi evde dvd kaLmadı son 3 gündür bişi indiremiom 80 gb harddisk doLdu ya :S

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desiqner
    Desiqner's avatar
    Erkek
    En iyi benim heralde :D:D:D Şuanda başkasından alıyorum aylık 12 YTL veriyorum Sınırsız hemde sağlam hızı var :D Diğerleri hem büyük adamlar akşam 6'ta işten geliyor o saatten sonra nete zor giriyor tek bana çalışıyor modem :D

Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış; Marifet bu, gerisi yalnız çelik-çomakmış...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

Fikret bunu yazdı:
    -----------------------------

konu kotayı aşmak veya aşmamak değil.

kotasız 52 ytl iken,kotayı aştığı için(!) 62 ytl ödemesi.

sınırsıza gectim bende babam soruyo 50 gelcek dimi sabit diye.evet diyemiyorum :) ama acıklayamıyorumda.o fazla gelen para ne icin hala anlamıs deilim. 

-----------------------------

49 ytl hacım bende sabit ip var 3 ytl ordan kakıolar

aylık ortalama kota kullanımım 100-150 gb arası oluyor (down+up)

ilk defa böle bişi oldu anlamadım a..

edit:sınırsıza geçin diyorsunuzda 2,5 yıldır zaten sınırsız :|

geçenler a.q www.mynet.com yazıyorum title mynet'e hoşgeldiniz diyor sayfa acilmiyor a.q(1 saat gittim film seyrettim hala acilmamis)(2 gün sonra öğrendim aynı filmi bi arkaşımda yaşamış onada modem bozuk demişler çoçuk kalktığında int normalmiş :D) sakin aldanip modem fln almayın a.q

aradım modemin bozuk dedi. dedim a.q yerinde title ları nasıl görüyorum benim makina kendi kendine internetmi üretiyor dedim

bilgi yarışı yapmıyoruz dedi a.q kapat dedim bende 

ertesi internet normal haline dondu a.q 

her aradığımda hep sorun modemde sözde 2,5 yıldır aynı modem sapa sağlam allaha şükür(şuan 100 kb/s ile aslanlar gibi çekiyor)

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    Adam gibi konu açın soru sorun açıklayalım yardımcı olalım. Yok o 2. posttaki yavşak gibi söv felan ne ayak ? Orada çalışan bir müşteri hizmetleri çalışanı. Sorunun varsa adam gibi sorarsın, bilgini alırsın olmadı en doğal hakkın dava açarsın. Sövmek ne demek ? Ulan şu forumda nerden baksanız 20 üzerinde telekom çalışanı var ve her sorununuzda yardım ediyoruz ve hala küfür edelim diyorsunuz. Yazık lan, harbi şerefsizlik bu. Küfredin lan rahatlayın zaten faturalarınız biz tutuyoruz, hattınızı biz bozuyoruz ama size yemin ediyorum, o saatten sonra s.kimi girersiniz nete o hattan !!

.
Toplam Hit: 5131 Toplam Mesaj: 30