Turktelekom Upload Hızlarına AKK Uygulamaya Başlayacak.
-
Bildiğiniz gibi geçen günlerde turknet ve bir kaç firma daha upload hızlarını herkes için 4mbps a çıkarmıştı tabiki bu hızı alabilmek için VDSL2+ bölgesinde olmanız gerekiyor.
Turktelekom ise kendinden tam da beklenecek bir hareket yaparak bugune kadar sadece mobilde uygulanan upload da kota kavramını ADSL ve VDSL kullanıcılarına getirdi.
https://shiftdelete.net/turk-telekom-upload-hizlarini-artirdi
burada turktelekom un iyi bir haber paylaştığını sanabilirsiniz fakat detaylara indiğiniz zaman şimdiye kadar görülmemiş bir durum var.
Bu adamlarda gram zeka varsa bende ne olayım. Bir şeyi de düzgün yap ttelekom.
Upload işlemlerinde AKN süreci başladı!
Türk Telekom’un güncellediği upload hızlarında ise AKN benzeri bir uygulama da başlatıldı. Bu çalışma ile birlikte yukarıda bahsi geçen upload hızları ile <strong style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-style: inherit; font-variant: inherit; font-stretch: inherit; font-size: inherit; line-height: inherit; font-family: inherit; vertical-align: line;">20 GB <strong style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-style: inherit; font-variant: inherit; font-stretch: inherit; font-size: inherit; line-height: inherit; font-family: inherit; vertical-align: line;">upload yapıldığında, tarife farkı olmadan, <strong style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-style: inherit; font-variant: inherit; font-stretch: inherit; font-size: inherit; line-height: inherit; font-family: inherit; vertical-align: line;">2 Mbps hıza düşecek. Ay bitiminde ise tekrar <strong style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-style: inherit; font-variant: inherit; font-stretch: inherit; font-size: inherit; line-height: inherit; font-family: inherit; vertical-align: line;">3 Mbps ve <strong style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-style: inherit; font-variant: inherit; font-stretch: inherit; font-size: inherit; line-height: inherit; font-family: inherit; vertical-align: line;">4 Mbps hızlar yeniden sunulacak.
PanxeR tarafından 15/Haz/18 01:08 tarihinde düzenlenmiştir -
baktı ki upload işi yükseliyor buradan da para kazanayım demiştir kesin. mal gibi şirket ülkenin internetinin önündeki en büyük engel.
-
Hizmeti metro turizm seviyesine çektiler
-
Onun bunun çocukları. Geçen tivit attım paul doany, ttnet ve Ulaştırma bakanlığını etiketleyip. Upload hızları hâlâ 3mbit sizin orda sene 2018 olmadı mı diye. Telefon açtılar. Ne dese beğenirsiniz?
Bizim tüm paketlerde max upload hızı zaten 2 mbit, siz 3 alıyorsunuz ne güzel :D
-
İmza kampanyası olmadıkça bir şey değişmez. Geçen sene Donanımhaber’deki elemanlar Akk kalksın diye kasarken millet dalga geçiyordu ama başardılar. Yoksa bunlara kalsa hala 3 megabit ile yaşıyorduk.
Bölgenizde Kablonet varsa ona geçin. Yoksa Türknet kullanın. Telekom’un sadece mobil hattı kullanılır oda en çok ve en ucuz internet paketi sunduğu için.
-
Ben hep 1.8 - 2.0 download ... 0.5 - 0.6 upload kullanabildiğim için beni etkilemeyen olay .
Şaka şaka . Kapıda ki bekçi den 3n tepede ki yöneticiye hepsinin çççççççççç
-
darbeden sonra "halka beleş internet" muhabbetleri dönmüştü bi ay falan. kaldırmışlardı limitleri, 5 megabayt/saniye ile torrent çektim bi ay. dolduracak hdd kalmadı. yani altyapı yetmiyo, eski bilmemne muhabbeti hikaye kesinlikle.
adamların yaptığı sırf orospu çocukluğu. her sabah kalkıp bugün nasıl bir oç olsam diye düşünüyolar heralde ayna karşısında. en azından az bi farkla akn siz paket yapsalar.
-
Bu AKN nedir anlamış değilim, zaten alt yapın yetersiz, hızı da düşük veriyorsun, AKN ile beter rezillik yapmasan olmazmı? Utanma duygusu yok bunların.. Param olsa bunların ülkedeki at koşturmacalarına son verirdim, tüm alt yapıların tamamını satın alırdım, ve onlara ülkede çalışma fırsatı vermezdim..
-
yolbulucu bunu yazdı
darbeden sonra "halka beleş internet" muhabbetleri dönmüştü bi ay falan. kaldırmışlardı limitleri, 5 megabayt/saniye ile torrent çektim bi ay. dolduracak hdd kalmadı. yani altyapı yetmiyo, eski bilmemne muhabbeti hikaye kesinlikle.
adamların yaptığı sırf orospu çocukluğu. her sabah kalkıp bugün nasıl bir oç olsam diye düşünüyolar heralde ayna karşısında. en azından az bi farkla akn siz paket yapsalar.
AKK’ya sebep yine bizim halkımız. İlk 8 megabit bağlantının çıktığı dönemler kota falan yoktu full hızdı. Uyanık ya bizim millet bir kişi alıp tüm apartman ortak kullanıyordu. Sonra baktılar işin önünü alamayacaklar AKK’yı icat ettiler. Bahaneleride altyapı kaldırmıyor oldu.
-
Hojam yalanları burda ortaya çıkıyor .
Sen alt yapı yetmiyor deyip hıza limit koyuyorsun .
Diğer yandan yeni müşteri kabul ediyorsun .
Mevcut müşterinide yeni gelenide mağdur ediyorsun .
Sen alt yapını güçlendir neden alt yapıya yatırım yapıyorsun MÜŞTERİMİ YOK İŞLERMİ KÖTÜ ?
-
Sonuç Telekomu özelleştirinde. Kotayı çıkarınta ta .... bizim insanımız uyanmaz arkadaş ayaklanmaz.