folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türk"Ten Obama"Ya: "PKK’Yı Terör Örgütü Olarak Görmüyoruz"

Türk"Ten Obama"Ya: "PKK’Yı Terör Örgütü Olarak Görmüyoruz"

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    DTP Genel Başkanı Ahmet Türk'le TBMM'de 7 dakika baş başa görüşen ABD Başkanı Barack Obama, gruplar ve haklar meselesini önemsediğini ancak Kürt sorununun silah ve şiddetle çözülemeyeceğini söyledi. Türk ise azınlıkları tatmin edecek formüllerin bulunması gerektiğini söyleyen Obama'ya, PKK'yı terörist örgüt olarak görmediklerini, Abdullah Öcalan'ın serbest bırakılmasının sorunun çözümüne katkı sağlayacağını belirtti. Türk, Obama'ya bölgede 17 bin faili meçhul cinayet işlendiğini anlattı. Obama ise Türk'e, sorunun şiddetle çözülemeyeceğini ifade etti.
    Obama'ya, terörist Abdullah Öcalan tarafından da gündeme getirilen demokratik özerklik projesini anlatan Türk, "Devlet 85 yıldır Kürt sorunu ile ilgili inkar politikası güdüyor. Kürtlerin haklarını gasp ediyor, şiddet uyguluyor" dedi.
    Obama'ya "Demokratik Özerklik Projesi başlıklı raporu" da sunan Türk, görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, ABD Başkanı'na Mardin Midyat'ta yapılan telkari kol düğmesi, eşine de gümüş işlemeli broş ve bölge motifli isimlik hediye ettiğini söyledi. Türk, Obama'nın, görüşmenin ardından, "Daha önce bir çok Kürt liderle görüştüm ancak ilk kez Türkiye'de bir Kürt siyasetçi ile tanıştım. Bundan mutluluk duydum" dediğini aktardı.
    Türk, Obama'ya "Amerika sizinle Martin Luther King'in rüyasını gerçekleştirdi. Türkiye'de de 20 milyon Kürt var" dedi.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek
    Türk, Obama'ya "Amerika sizinle Martin Luther King'in rüyasını gerçekleştirdi. Türkiye'de de 20 milyon Kürt var" dedi.  <<< bu ne demek la şimciq ?   + bunların topunun amuha goam geberinlan ne diem :S

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    zaten bu o.ç ları kendilerini kuru fasulyeden nimet zannediyo amk insan müsfetteleri. analarınıda satsalar amaçlarına ulaşamaz bu teröristler anca ortalık karıştırır hainler.

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tyler_Dayi
    Tyler_Dayi's avatar
    Erkek

"Abdullah Öcalan'ın serbest bırakılmasının sorunun çözümüne katkı sağlayacağını belirtti."

küfür etsen boş izahata çalışsan boş ne söylense boş arkadaş, hımm dogru ya biz buna demokrasi diyoruz şimdi oldu işte ;)

all this pain is an illusion...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Demodor bunu yazdı:
    -----------------------------
    zaten bu o.ç ları kendilerini kuru fasulyeden nimet zannediyo amk insan müsfetteleri. analarınıda satsalar amaçlarına ulaşamaz bu teröristler anca ortalık karıştırır hainler.

dün şerefsizin biriyle sohbet ediyorum ister istemez aynı ortamda olunca tabi 33 yaşında adam a.q kürt/: şırnakta yapmış askerliğini çok kez çatışmaya girdim diyo teröristlere deilde havaya ateş ediodum dedi,yiğeni askere gidicekmiş,o nolucak dedim dio onlar kime sıkıcanı iyibilir(qkklılar)...yanımda VATAN ATATÜRK Hakkında Kötü Konuşmayında Öldürün Beni a.q :S

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aero
    aero's avatar
    Erkek
    dtp başkanına en büyük ceza soyadı zaten..

'Sana sevmeyi öğretecek değilim. Doğuştan bir yetenektir bu. Tabii birde severek doğurmalı annen seni, yalnızca sevişerek değil...!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    Kendisi bir OROSPU ÇOCUĞU olduğu için böle havlayabilir normaldir ama sadece havlamakla idare etmek zorunda malesef.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nihat
    nihat's avatar
    Erkek
    ne diyelim şeşbeş geldi oynasana
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek

ya bu rasmussene kirginiz ya hani biz sozde.. 

Adam demezmi kardesim senin ulkende yokmu bu orgutun dernekleri. Sen once kapat diye ? 

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek

st_anger_turk bunu yazdı:

ya bu rasmussene kirginiz ya hani biz sozde.. 

Adam demezmi kardesim senin ulkende yokmu bu orgutun dernekleri. Sen once kapat diye ? 

tespit baya gzl :)

Konumu silenlere inat kürdüm
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

aero bunu yazdı:
    dtp başkanına en büyük ceza soyadı zaten..
    Türkiye Cumhuriyetine bağlılıklarını  göstermek amacıyla dedelerinin aldığı bir soyaddır Türk.

kendi istekleri ile almışlardır.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
Toplam Hit: 1672 Toplam Mesaj: 13