Turkticaretnet Te Tanıdıgı Olan? Olmayan? Ns Taşima Fikir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek
    Mycity bunu yazdı
    S-E-R-H-A-T bunu yazdı

ns yönlendirme yapacam

domain turkticarette

hosting kriwebde

ben hostgatorda vps aldım oraya taşıyacam siteyi

vps in ns lerini girecem yani..

--------------------------------

Mycity hocam eywallah saolasın verdiğin numarayı aradım 7 yi tuşladım beyza olmasada sibel cevap verdi : )

1-2 saatte ns ler yönlenir dedi..

o kadar erken olur mu yaw? hiç sanmıyorum, yine tırstım : D

oluyor hocam :D beyza izinlidir heralde

yahu beyza sibel ne farkeder :)))

ben de türkticaret neti arıyom sabahtan beri bana da sibel çıktı,

türkticaret net linux server özellikleri nedir bilrn var mı?

php, mysql versiyon?

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

pm

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek
    Amd-x bunu yazdı

pm

pm-ed

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SPY-CX5
    SPY-CX5's avatar
    Savaş Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Ya niye bu kadar büyütüyorsun ki DNS yönlendirmesini. Ben yönlendiriyorum 5dk da yayılıyor da aktifte oluyor :)

Kriweb'deki bulunan hostunun, mail mx ve www DNS kayıtlarına yeni serverin IP adresiyle güncell ve NS değiştir.

İşlemlerden sonra 5 dk da mailler yeni servere düşmeye başlar.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Eskide kaldı o 48 saati bulan dns değişikliği :D Artık çok hızlı tak şak :D

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S-E-R-H-A-T
    S-E-R-H-A-T's avatar
    Erkek
    SPY-CX5 bunu yazdı

Ya niye bu kadar büyütüyorsun ki DNS yönlendirmesini. Ben yönlendiriyorum 5dk da yayılıyor da aktifte oluyor :)

Kriweb'deki bulunan hostunun, mail mx ve www DNS kayıtlarına yeni serverin IP adresiyle güncell ve NS değiştir.

temel sorun aslında kriweb. çünkü adamlar ne cpanel ne plesk kullanmıyor kendi yaptıkları eski bi panel. o nedenle cpanel kullandıgım yeni hostuma hiçbi maili taşıyamıyorum. Kimin outlokunda ne varsa o kalacak...

ben yeni hostumun cpanelinde herkesin aynı kullanıcı adı ve eski şifresiyle mail açtım sıfırdan.. ns ler ynlenir yönlenmez öyle çalışacak..

şimdi kafama bişey daha takıldı...

şuan haftasonu, ve birçok önemli mail düştü personele ama açıp okumadılar ve outlooklarına da kaydolmadı. ben webmailden gördüm..

ben şimdi ns leri değişsem o hali hazırda gelmiş ama kimse tarafından okunmamış - outooka kaydolmamış maillere ne olacak? yok olacaklar..

diyeceksiniz ki kriwebde kayıtlı.. e tek tek nerden bulup ilgili personele ileetecez... püff kafam bi milyon oldu, bilmem kaç bilinmeyenli denklem gibi : )

şeyini şeyettiğimin şeyi
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SPY-CX5
    SPY-CX5's avatar
    Savaş Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    S-E-R-H-A-T bunu yazdı
    SPY-CX5 bunu yazdı

temel sorun aslında kriweb. çünkü adamlar ne cpanel ne plesk kullanmıyor kendi yaptıkları eski bi panel. o nedenle cpanel kullandıgım yeni hostuma hiçbi maili taşıyamıyorum. Kimin outlokunda ne varsa o kalacak...

ben yeni hostumun cpanelinde herkesin aynı kullanıcı adı ve eski şifresiyle mail açtım sıfırdan.. ns ler ynlenir yönlenmez öyle çalışacak..

şimdi kafama bişey daha takıldı...

şuan haftasonu, ve birçok önemli mail düştü personele ama açıp okumadılar ve outlooklarına da kaydolmadı. ben webmailden gördüm..

ben şimdi ns leri değişsem o hali hazırda gelmiş ama kimse tarafından okunmamış - outooka kaydolmamış maillere ne olacak? yok olacaklar..

diyeceksiniz ki kriwebde kayıtlı.. e tek tek nerden bulup ilgili personele ileetecez... püff kafam bi milyon oldu, bilmem kaç bilinmeyenli denklem gibi : )

Onunda çözümü var tek tek bilgisayarlardaki outlooklara kriwebdeki mail serverin ipi yazarak mailleri çekeceksin. Sonrada yeni smtp adresini yazacan.

Toplam Hit: 1599 Toplam Mesaj: 18