Turktorrent.Biz 20 Eylül 00:00Da Üyeliklerini Açacak
-
http://www.turktorrent.biz/ adresinde verilen bilgiye göre 20 eyl 2009 saat 00:00da üyelikler açılıp bayram boyunca site üye alacakmış. Sağlam bir sitemidir bilmiyorum arkadaşlar. Bilen biri aydınlatırsa sevinirim.
-
(Not. Sadece 1 defa odiceksiniz !!)
Hay Türkçe'ne sokayım senin.
-
ya davet yada 10 avro istiorlar
-
Bu davetiyeli ve paralı üyelikte moda oldu ha :@
-
Scofield bunu yazdı:
-----------------------------
Bu davetiyeli ve paralı üyelikte moda oldu ha :@
-----------------------------tbt özentisi alayı:D
-
Güzeldir hızlıdır tavsiye ederim 4-5 ay uploaderlik yaptım orda çok iyi ortamdır bağışlarınız boşa gitmez adamlar paso server alıyorlar deli bir takımı var davetiye felan isterseniz veririm yani sorun olmaz siz takılın yeter ki sömürmeyin downloadla beraber upload da yapın
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
Güzeldir hızlıdır tavsiye ederim 4-5 ay uploaderlik yaptım orda çok iyi ortamdır bağışlarınız boşa gitmez adamlar paso server alıyorlar deli bir takımı var davetiye felan isterseniz veririm yani sorun olmaz siz takılın yeter ki sömürmeyin downloadla beraber upload da yapın
-----------------------------Peki dosya çeşitliliği bakımından nasıldır. Mesela bitturk ile kıyaslarsak ondan daha mı iyidir?
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------(Not. Sadece 1 defa odiceksiniz !!)
Hay Türkçe'ne sokayım senin.
Ahahahahhaha :D, tam dingilmiş bunu yazan. Bu yazıyı gördüm ya, o siteye üye olursam zuhal topal zuksün beni :P -
Bu siteye üye olmayı çok istiyordum. Kayıt'a tıkladım. Bir de ne göreyim. Bu IP önceden kullanılmış. Halbuki önceden felan hiç üye olmadım. Neyseki iletişim kısmından mesaj attık bakalım sonuç ne olacak.
-
diamonique bunu yazdı:
Bu siteye üye olmayı çok istiyordum. Kayıt'a tıkladım. Bir de ne göreyim. Bu IP önceden kullanılmış. Halbuki önceden felan hiç üye olmadım. Neyseki iletişim kısmından mesaj attık bakalım sonuç ne olacak.
-----------------------------eğer operanın turbo özelliği açıksa yada ultrasurf kullanıyorsan bu tarz hatalar veriyor. bu tarz ayarları kapat modeme reset at ve cookieleri sil üye olması lazım.
bu arada güzel trackermış. :)
-
üyeliğim varmış haberim yok