Turkuaz Tablo Yalanmış

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek
    bensiz_aglama bunu yazdı

Allah Allah siz böyle anlatıyorsunuz değişik geliyor. Bizim buradaki hastaneye gidip diyorsunuz korona testi olacağım adamlar doktora gönderiyor doktor ne var diyor test olmak istiyorum koronalı biri ile temas ta bulundum diyorsun hemen yapıyorlar. Sultangazi haseki eğitim araştırma hastanesi , tek sıkıntısı sıra bekliyorsun o kadar. 

Herkes farklı farklı tiplere maruz kalıyo anlaşılan. Benim de süreç aşağı yukarı yukardaki gibiydi... 
    Harbi harbi boğaz enfeksiyonuda olmuş olabilir arkadaş. Bizim doktorlarımızın maşallahı var , test mest yapmadan çok güzel tanı koyabiliyorlar. O kadar harikalar ki kevgire dönen bademciklerimi göremeyip , ya siz bademcik ameliyatı mı oldunuz bademciklerinizi göremiyorum demişlikleri bile var..... 

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pompaci
    pompaci's avatar
    Erkek

yav kardeşim daha öncede yazdım istanbuldakiler hüloo çam sakura hastanesi açıldı gidiyorsun hastaysan test yapıyorlar kimsede para pul istemiyor

gayet düzgün boş bir hastane.

Megalados

sen de madem o kadar kötüsün hocam devletimizin ambulans hizmeti var biliyosun o ateşle birde yola çıkmış onu anlatıyosun başkalarına da sebep olacak bide

arıyosun hocam 112 yi devlet kapından alıyo seni merak etme.

derdini de anlatamadığını düşünüyorum panikten biraz sakin, çalıştığım yerde çok fazla insanla temas halindeyim de yaz bişeyler.

geçmiş olsun hocam 

hayat boş pompala çoşşş :):)...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biyoteknoloji
    Biyoteknoloji's avatar
    Erkek
    pompaci bunu yazdı

yav kardeşim daha öncede yazdım istanbuldakiler hüloo çam sakura hastanesi açıldı gidiyorsun hastaysan test yapıyorlar kimsede para pul istemiyor

Megalados

sen de madem o kadar kötüsün hocam devletimizin ambulans hizmeti var biliyosun o ateşle birde yola çıkmış onu anlatıyosun başkalarına da sebep olacak bide

derdini de anlatamadığını düşünüyorum panikten biraz sakin, çalıştığım yerde çok fazla insanla temas halindeyim de yaz bişeyler.

geçmiş olsun hocam 

Sanırım taşak geçiyorsun.

Love is nothing without fucking.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    pompaci bunu yazdı

Megalados

geçmiş olsun hocam 

hocam ironi mi yaptın ciddi misin?

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

Bizzat başımdan geçen olay. Alt komşum yüksek ateş ve kırgınlık şikayetiyle gitti Antalya eğitim araştırma da test yaptırdı. Yani sorgulayan olmadı :) pozitif çıktı. Temasım 4 gün önce vardı bende gittim hiç bir şikayetim olmadığı halde bana da isteğim doğrultusunda test yapıldı negatifim. Muhtemelen şehire göre değişiyor yani bilemedim burada öyle yapamayız edemeyiz olmadı bize karşı. Hatta komşu aynı zamanda da arkadaşım öyle fazla bir ağır durumda da değil di arkadaşın ki gibi. Sadece bi gün önce ateşi varmış şüphelenip bi baktırayım garanti olsun diye test yaptırdı. Bende temasım var diye bende gittim yaptırdım. Sormadı bile belirtin var mı yokmu diye. Dışarıya test alanı kurulmuş gelene gidene yapıyorlardı. 

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek
    italyan bunu yazdı
    bensiz_aglama bunu yazdı

Allah Allah siz böyle anlatıyorsunuz değişik geliyor. Bizim buradaki hastaneye gidip diyorsunuz korona testi olacağım adamlar doktora gönderiyor doktor ne var diyor test olmak istiyorum koronalı biri ile temas ta bulundum diyorsun hemen yapıyorlar. Sultangazi haseki eğitim araştırma hastanesi , tek sıkıntısı sıra bekliyorsun o kadar. 

Herkes farklı farklı tiplere maruz kalıyo anlaşılan. Benim de süreç aşağı yukarı yukardaki gibiydi... 
    Harbi harbi boğaz enfeksiyonuda olmuş olabilir arkadaş. Bizim doktorlarımızın maşallahı var , test mest yapmadan çok güzel tanı koyabiliyorlar. O kadar harikalar ki kevgire dönen bademciklerimi göremeyip , ya siz bademcik ameliyatı mı oldunuz bademciklerinizi göremiyorum demişlikleri bile var..... 

Benimde septomum yoktu gittim boğazım ağriii tat alamıyorum 2 - 3 gündür dedim hemen kan ve sürüntü testi yaptılar. 

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Palerider
    Palerider's avatar
    Erkek

Hocam öncelikle geçmiş olsun biz de mayıs ayında atlattık bu hastalığı.

Evde 5 kişiyiz bir tek babamla kardeşime bulaşmadı diğer kardeşime bana ve anneme bulaşmış biz kendimizi karantinaya aldık ama annem hastanede zor atlattı.

Ben ve kardeşimde semptomlar aynıydı. Belde eklemlerde ağrı, ateş ve tat koku kaybı. Tat koku kaybı hariç diğer ağrılar en fazla 3 güne geçmişti. ateşimiz ise 2 saate geçmişti.

İstanbul çağlayanda florance nightingale hastanesinde test yaptırmıştık zaten selam versen direk test yapıyorlardı tabi şu an durum değişmiş olabilir.

184'ü biz de aradık fakat düşmüyor bir türlü her aradığımda en az 30 dk bekliyorsun.

Eskisi gibi değildir belki!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek

Geçmiş olsun umarım kötü bir sonuç çıkmaz. İzmirde oturuyorum eşim kendini kötü hissetti bir kaç hafta önce hemen tomografiye aldılar , temiz çıkmasına rağmen test de yaptılar. Burada  test isteyen herkese uygulama yapılıyor. Hatta bulunduğum bölgedeki trafik hastanesi sadece korona için ayrılmış tam teşekküllü bir hastane. Sanırım  sen işgüzar ya da çok profesyonel bir doktora denk geldin.

İndia İndia !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mchacker
    mchacker's avatar
    Erkek

Benim olduğum yerde karı koca çifte bulaşıyor. Koonalı biriyle cenazede temas kuruyolar. Filyasyon çalışması sonucu ( cenaze düğün asker eğlenceleride bulaşma olursa ilgileniyorlar belli oranda) koronalı hasta ile temeas eden herkes ve o cenazeye katılan herkese ulaşıyorlar durum anlatılıyor ve kendilerini karantinaya almaları söyleniyor (14 gün boyunca evden çıkamyın ve kimseyle temas kurmayın), korona virüs belritisi görmeleri durumunda iletiime geçmelerini söylüyorlar. Belirtiler ilk etapta sadece kadında çıkıyor ve kadına test yapıyorlar pozitif çıkıyor testi hastaneye yatırıyorlar. Aynı evi aynı yatağı paylaştığı, korona virüsü pozitif olan bir insanın yaptığı yemeği yiyen kocası test bile yapılmıyor belirti olmadığı için. Gizli taşıyıcı olabilirsiniz illa tüm belirtiler olacak diye bir kural yok dikkat edin mümkün oldukça sosyal hayatınızı kısıtlayın diyorlar, buna rağmen 1 test yapmıyorlar. Adam 45 46 yaşındaki kızına bulaştırıyor ve kızı yoğun bakımlık oluyor. Korona virüs meselesi ülkemizde yönetilme şekli çok basit. Fahrettin KOCA, televizyon  açıklaması, Maske, sosyal mesafe (Şuana kadar devletin cebinden 1 kuruş bile çıkmadı). Daha sonra en az 2- 3 belirti  ile test yapılıp o testler ile parol vermek.

Arkadaşımın çalıştığı şantiyede işveren tüm çalışanlara korona virüs testi yaptırıyor özel laboratuvarda. 25 kişi pozitif çıkıyor ve sağlık bakanlığı çalışanlarının şantiye sorumlulularına dedikleri "bu testler yanlış. Nerede yaptırdınız siz bu testi, bukadar pozitif çıkma şansı yok. Siz kafanıza göre test yaptıramazsınız." İlk demesi gereken bu pozitif çıkanlar nerelere gittiler kimlerle temas ettiler. Testi yapan laboratuar onaylı laboratuar ve 13 kişi olarak açıklanıyor.

Türkiye'de herşeyde olduğu gibi bundada saklayarak gizleyerek pembe tablo çizerek yönetiyoruz. Allah sonumuzu hayır etsin.

mchacker tarafından 25/Ağu/20 11:44 tarihinde düzenlenmiştir

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Megalados
    Megalados's avatar
    Erkek

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler. Ben bugun tam olarak iyileştim. Herkesin görüşlerine saygım var. Ben sadece başımdan geçenleri anlattım dostlar. Bu arada gittiğim hastahane ozeldi. 

Toplam Hit: 6493 Toplam Mesaj: 31
korona