Türk"Üm Diyen Sonuna Kadar Okusun.
-
Türk'üm diyen bunu okumakla kalmaz. avrupanın ortasına sıçabilecek kadar yükseğe çıkmayı hedefler....
-
ARkada$ım GErcekten MukemmeL ßı Yazı Senı GÖnuLden Kutluyorum Süpersin...
-
Sakin olun gençlik,ateşlemeyin ortamı...
Tamam gaza getirici bir yazı ama buradan boşa sıkmaklada olmuyor. İlla birşeyler yapmak istiyorsanız,büyük düşünün,büyük işler yapın, önemli mevkilere gelin ve bugün size dayatılanlara söz sahibi olarak postayı koyun.Avrupa'ya göre genç bir ülkeyiz.Yetişen nesiller bilinçli ve ne istediğini biliyor olarak yetişirse,gelecek Türkiye'si bugün kendini süpergüç yada üstün zanneden ülkelerin önünde yer alacaktır...
-
ya arkadaslar sizin bu yazıyı burda yazmanız
ve bizim burda yorum yapmamız birsey ifade etmez
gerekli yerlere (gerekli sitelere) saldırılar duzenleyim baslıklar altında
bu yazıyı yazmanız daha ikna edici olur...
bana gore boyle sizin dusuncelerinizi bilemem
ben onu bunu bilmem...
nasıl amerika saddamı asıyosa bizimde bu adamı simdiye kadar coktannn asmamız gerekiyodu
ama nerde bizim basımıza adam gibi bi adam gelmiyo
gerci bana gorede en adam olanı basımızda da oda bu konuyla ilgilenmiyo ilgileniyoda bazı seyleri duymazdan geliyo
ben bu dunyadaki serefsizlerle ugrasmaktan bıktım en sonunda kendim de serefsiz olmaya karar verdim ama becere bilsem ne ala...
neyse benmim gorusum bu siz ne dersiniz bu konuyla alakalı onu bilemem... -
ne siteleri hackleyerek bir yere ulaşırsınız ne de böyle yazıları forwardlayarak...
-
Pc başından kelâm yapmayın, yaptırmayın..
Sahip olduğum değerlerden utanır oldum, kısır döngü hep ama hep konusuyoruz. -
--
-
ne hacklemek,ne de buradan bagırıp cagırmak fayda eder..sadece bu sekıl yazılara adam kılık bı cvp vermek gorus belırtmek..bız buradan bı devrım yapacak degılız..sadece yazmıs olmak ıcın yazanlar var bırde madem cıddıye almıyon bıde cvp yazma barı yada gıt download et..
-
--
-
Hacı hakaten skicem ama haa!!Nedir bu yaa,hacklemeyen Türk deildir-Okumayan Türk deil-Şöle yapmayan Böle deil ymn ediorm çok gıcık oluyorum.Okumazsam TÜRK olmucammı lan ben!!!Öyle 2 satır şey okumakla TÜRK olunmaz!!!İnadına yazıyı okumuyorumda a.q.
Toplam Hit: 3652 Toplam Mesaj: 22