Türk"Ün 42 Çeşit Garip Özellikleri!!
-
Yumurtadan çıkmış kabuğunu beğenmemiş!
-
38-Arabayla yolda giderken tanıdık birini görünce arabayı şakadan onun üzerine doğru sürme hastalığı,
Eniştemde bi kere bana yapmıştı :D
-
bi özelliğimiz daha var. heralde dünyada en çok küfür üreten milletiz. bu konuda kesin 1. yiz. Ne küfürler uyduruyorlar hocam ya ağzım ayrık kalıyo.. :D
-
begendik bunu yazdı:
-----------------------------
15- cep telefonu ile bağıra bağıra konusma hastalığı ............... Babamda bu hastalı var deli ediyor benii dediklerinden 1 gram anlasam içim yanmayacak ama niye bağrıyo hala çözemedim...
-----------------------------+100
-
43-) Güzel bir bayan geçerken özellikle mini etek giymişse arkasından ağzı 10 metre açık salyalarını akıtarak bakma hastalığı
44-) İşte a....na domates koyayım salça olana kadar zükem gibi garip gairp küfürler etme hastalıgı
-
begendik bunu yazdı:
-----------------------------
bi özelliğimiz daha var. heralde dünyada en çok küfür üreten milletiz. bu konuda kesin 1. yiz. Ne küfürler uyduruyorlar hocam ya ağzım ayrık kalıyo.. :D
-----------------------------Evet bu konuda haklısın :D Yabancıların belli başlı küfürleri var :D
Bizimkilerin haddi hesabı yok :):):)
-
xz bunu yazdı:
-----------------------------bugünkü c/p inde çok kolpaymış , tartışmaya değmez madem c/p yapçan biraz araştır bari . 10 üzerinden 2 ...
sanki bunları bir tek türkler yapıyor , örneğin ruslar çok efendi , italyanlar da çok nezih insanlar. amerikalılar hayatta mini etekliye bakmaz , almanların tabelalara ateş ettiği de görülmemiştir
-----------------------------+9
-
mademki türksün gösterki ürksün.
-
+3
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------36-18 yaşına geldiği gün bara gitme hastalığı
Ben o gün gidemedim muhaha :D Evde arkadaşlarla içerek kutladık barı kendimiz yarattık :D
-----------------------------avatardan herşey belli hocam :D:D