folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Turnuvada Hile İle Adam Kayırdılar Yardımınızı Rica Ediyorum. ( Güncellendi )



Turnuvada Hile İle Adam Kayırdılar Yardımınızı Rica Ediyorum. ( Güncellendi )

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek

    NOT : video yu tekra düzenlemişler 1,22 de olanlar 1,41 de oluyor.

    NOT 2 : Sonradan gelen cevap ve açıklamalar post un alt kısmında

    Hocalar selamlar , bugun xbox ve multiplayer ortaklığında yenikapıda bir turnuva vardı.

    https://www.youtube.com/watch?v=EY9CZEG_cYM

    bu canlı yayın linki

    https://www.instagram.com/p/BtGlH8ineq0/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=16y1sdtdtuzr5

    bu instegram paylaşımı.

     

    Video da kuzenim elemelerde finale kaldı ve finalde daha önce yapılmayan birşey yaptılar , yarıştığı kişi kendi ayarlarında yarışırken kuezenimin konsolunda forzadaki OTOMATİK FREN ayarını kendisinden habersiz olarak aktif etmişler ve bu sebeple yenilmesine sebep oldular. Kendisininin yarışdıktan hemen sonra sinirlendiğini ve itiraz ettiğini görebilirsiniz sonuca hemen itiraz etmesine rağmen biz bişi yapamayız vs tarzı şeylerle geçiştirdiler.

    Kendisinin sahnesini 1,22,40 da görebilirsiniz oyun biter bitmez itiraz ediyor.

    1,25 de ise izleyici ve konuşmacılardan biri belki fark etmiş olacakki AYNI AYARLARDA MI YARIŞIYORLAR diye soruyor , ve aynı ayarlarda yarıştıklarını gülerek 2 defa söylüyorlar.

    Sizden ricam bu 2 linkin altına durumu belirten haksızlık olduğunu belirten yorumda bulunmanız bizde elimizden geleni yapıyoruz.

     

    Önemli Olan hediye ödül vs değil önemli olan hile yapılmış olması , isteyerek yada istemeyerek ayarların değiştirilmesi ve eşit şartlarda yarış yapılmasının engellenmesi.

     

    Şimdiden herkese teşekkürler.   Not : Kuzenimin adı Murat Sarıoğlu .

     

     

     

     

    Arkadaşlar selamlar , biz 82 e yakın yorum attıktan sonra bir sabit mesaj eklemişler , sabit mesajı ve verdiğimiz cevap aşağıdadır her hangibi bir oynama yapılmamıştır.

    Multiplayer tarafından sabitlendi
     

     

    Sevgili arkadaşlar, 26 Ocak 2019'da Multiplayer Chapter 7'de ana sahnede gerçekleştirilen Forza Horizon 4 turnuvasında Murat Sarıoğlu'nun yaşadığı oto fren problemi tamamen Murat Bey'in sorumluluğundadır. Kendisine yarışmaya başlamadan önce ayar yapması için bir süre tanındı ve Murat Sarıoğlu da bu süre içerisinde kendi ayarlarını yapmıştır. Murat Sarıoğlu, defalarca yönelttiğim, "Hazır mısın? Ayarlarını yaptın mı?" gibi sorularımı onaylayarak yarışmaya hazır olduğunu belirtmiştir. Yarışma sırasında ayarlamalarda hata yaptığını fark eden yarışmacı buna rağmen oyunu oynamaya devam etmiş ve yarışmayı durdurmamıştır. Kendi yarışı bittikten sonra durumu bana belirtmiş ve rakibinin de aynı şekilde yarışmasını talep etmiştir. Ancak bu durum kendi hatasından kaynaklanmış ve yaptığı ayarları kaydetmeden çıkıp yarışmaya başladığı için bu durumun hakemlerden ya da oyunlardan kaynaklanmadığından ötürü bu talep tarafımca reddedilmiştir. Ayrıca yarışmacı yarışı bittikten sonra oyunun Türkçe dilinde olduğundan ötürü ayarlarını doğru yapamadığını söylemiştir. Ancak oyuna başlamadan önce kendine ayarları yapması için süre verdiğimde bu duruma hiç bir şekilde itiraz etmemiştir. Türkçe olarak ayarlarını yapmıştır. Diğer yarışmacı da kendisine verilen ayar hakkını kullanmış ve ayarlarını doğru bir şekilde yapıp finalde mücadele etmiştir. Murat Sarıoğlu ayarları doğru bir şekilde ayarlamadığını ve kendi hatası olduğunu kabul etmesine rağmen sürekli rakibinin de kendi şartlarında yarışmasını istemiştir ancak kendi hatasından dolayı başka bir yarışmacıyı kısıtlamak fair play ruhuna aykırıdır ve kabul edilemezdir. Eğer Murat Sarıoğlu isterse kendisine elimizdeki görüntüleri iletetebiliriz. Kendisinin de bildiği gibi o görüntüler içerisinde ayarları kendi yaptığı ve hiç bir müdahelenin olmadığı görülmektedir. Multiplayer ekibinden ve hakemlerden hiç biri oyuncuların ayar yapma durumuna müdahale etmemiş ve her yarışmacı kendi ayarlarını kendileri düzenlemiştir. Saygıyla duyururum. Multiplayer Espor Direktörü Sercan Özdemir --- Enis'ten not: Murat Bey, 50'yi aşkındır iyi kötü turnuva ve organizasyon yapıyor, yapmaya çalışıyoruz. Hatalarımız olmuştur, iyi yanlarımız olmuştur. Ancak tüm bunların dışında hiç kimsenin hakkını yemek, hile ile birinci seçmek gibi salak saçma işlere kalkışmadık. Bir insanı veya o insanların çalıştığı şirketi bir şeylerle itham ederken bunları düşünün lütfen. Yani şimdi 10 yılı aşkın süredir sektör içinde yer alan bir firma kalkıp da "tanıdığı birine Xbox One S" vermek için herkesin gözü önünde hile mi yapacak? Gerçekten buna inanıyor musunuz? Sadece bir "Xbox One S" için organizasyonun adına leke sürecek bir hileye mi kalkışacağız? Onca insanın emeğini, onca yatırımı, onca dönen iş gücünü çöpe atıp, bir kişiye Xbox One S kazandırmak için dalavere mi çevireceğiz? Bizim de bir kalbimiz var Murat Bey, bu ithamlar hoş değil. Saygıyla.

     

     

     

    ---

     

    Murat Sarıoğlu 11 dakika önce

     

    Multiplayer oto freni neden actınız o zaman ? Ben kendim ayarları değiştirip açmadım dikkatimden kacmıs olabilir, ben asla ve asla oto frenle oynayacak birisi değilim, benim gözden kacırmam sizin oto freni actıgınız gerçeğini değiştirmiyor, bir olta atıldı ve benimden gözümdem kaçtı, sonuçta herkes gördü eşit şartlarda oynanmadığını, ben kendi ayarlarımı yapıp devam ettim hatta kaydettim nası olduysa o cihazda oto fren acıldı ve neden acıldı ? 10 yıldır turnuva yapmanız oto freni açtığınız gerçegini değiştirmeyecek , izleyenler herşeyim bilincinde kendinizi temize çıkarma hareketleriniz bosuna, adil turnuva olsaydı, rakipte aynı oto frenle devam ederdi. Kendisi oyunu tekrar başlat diyip ayarlara girecegine menuden cıkıp bişeler yapıp tekrar oyuna girmiştir bunuda görmediniz? size şaibeli turnuvalarda başarılar
    ---
    tayfun ilme 11 dakika önce
    Turnuva sırasında '' EŞİT ŞARTLARDA YARIŞILIYOR TABİKİ AYNI AYARLARDA '' Diyip daha sonra aynı ayarlarda oynama isteğini fairplay e aykırı bulan multiplayer ekibine selamlar. Olay burada para veya ödül değildir, eşit şartlarda yarışılmaması bir tarafın oto fren sebebi ile kaybedişinin sizin gözünüzdeki değeridir. Siz kendinize edil diyip vicdanınızı ne kadar rahatlatmaya çalışsanızda izleyiciler ve oyuncular eşitlik olmadığını itirazı ve eşitlik olmadan yarışma yatırdığınızı görecekler. Enes beyin iyi bir izleyicisiydik artık değiliz.
    PanxeR tarafından 28/Oca/19 14:35 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Eylül/2007
    Erkek

    yorum yapıldı

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek
    TxT bunu yazdı

    yorum yapıldı

    Desteğin için sağol hocam , burak hoca da saolsun çok güzel bir yorum yazmış :)

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GuArDiAn55
    GuArDiAn55's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Haziran/2015
    Erkek

    Hocam kendisinden habersiz değiştirildiğinden emin miyiz? Multiplayer severek takip ettiğim bir kanal enis kirazoğlundan önce de sonra da. Ortada haksızlık olsa yeniden yapılırdı yarış diye düşünüyorum. Sizin kuzen ayarlara girmeyi unuttuğu için kaybetmiş gibi görünüyor. Haksız mıyım? arada olan olayları bi yazın ona göre saldırırız yorumlara biraz eksik kalmış arada olan olaylar. :)


    HACKEROKAN!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek
    GuArDiAn55 bunu yazdı

    Hocam kendisinden habersiz değiştirildiğinden emin miyiz? Multiplayer severek takip ettiğim bir kanal enis kirazoğlundan önce de sonra da. Ortada haksızlık olsa yeniden yapılırdı yarış diye düşünüyorum. Sizin kuzen ayarlara girmeyi unuttuğu için kaybetmiş gibi görünüyor. Haksız mıyım? arada olan olayları bi yazın ona göre saldırırız yorumlara biraz eksik kalmış arada olan olaylar. :)

    Hocam şöyle anlatayım , finallere çıkana kadar bir sıkıntı yoktu , yine antrenman yarışlarındada sıkıntı yoktu , aralarda bir sürü antrenman için izin verdil vs.

    Fakat sıra yarışa geçtiğinde bursadan gelen oyuncu kendi ayarları ile oynarken , kuzenimin oyun ayarlarını değiştirdiler.  Dediğim gibi kendisi itiraz etmesine ve adil bir yarış olmadığını belirtmesine rağmen üstü kapatıldı.

    Yine tam kendisi yarıştıktan sonra belkide bir gariplik olduğunu gören sunucu/izleyici arkadaş aynı ayarlarda oynuyorlar değilmi diye 2 defa sordu ve evet dendi , fakat ayarlar aynı değildi otomatik fren sebebiyle yarış kaybedildi.

    Dediğim gibi sıkıntı ödül vs 1.lik değil , karşı taraf normal yarışırken bizim aracın yavaşlatılması söz konusu.

    NOT : video yu tekra düzenlemişler 1,22 de olanlar 1,41 de oluyor.

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Mayıs/2010
    Erkek

    Yorum yapildi murat abiye destek verildi


    Break Dance Bboy MaxeL
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Haziran/2006
    Erkek

    uprum gönderildi  el atın müridler 


    canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Baturay_Turkmen
    Baturay_Turkmen's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Mart/2011
    Erkek

    Bir yorum da benden..


    Ne Mutlu Türk Doğana..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crystalmeth
    crystalmeth's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Ağustos/2014
    Erkek
    Baturay_Turkmen bunu yazdı

    Bir yorum da benden..

     


    “Fortes Fortuna Adiuvat”
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Ağustos/2005
    Erkek

    Bi yırum da benden.

    o değil de 1:20 civarlarında koltuklarda oturan insanların olduğu yerdeki hatun kim :) soldan üçüncü. çok tatlı lan <3

     

    noname tarafından 27/Oca/19 15:18 tarihinde düzenlenmiştir

    ...said addicted.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jandark06
    jandark06's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2005
    Erkek

    yorum yapıldı hocam


    100 kişi 10 kişiyi öldürürse trajedi,10 kişi 100 kişiyi öldürürse strateji olur
Toplam Hit: 6087 Toplam Mesaj: 45
hile adam kayırma xbox