Tutmasın..
-
ben çok gördüm öyle konu yılardır ondan dedim;) memlekette her şey dine empoze çalışmaktayken burada din konusunun tartışılması nasıl yasaklanabilir. Ateist bir insanın dinlere de dalga geçici yaklaşması yasaklanabilir dindar adamlarında ateistlere onlarla dalga geçmesi yasaklanabilir ama ada islam hakkında dalga geçmeden birşey yazsa bile hede hüde çullanıyor herkes ne yani tartışmadan konuşmadan nasıl öğrenecek insalar dinin yıllardır islamiyet terörist dini gibi lanse edilmesinin sebeplerinden biri de budur
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
ben çok gördüm öyle konu yılardır ondan dedim;) memlekette her şey dine empoze çalışmaktayken burada din konusunun tartışılması nasıl yasaklanabilir. Ateist bir insanın dinlere de dalga geçici yaklaşması yasaklanabilir dindar adamlarında ateistlere onlarla dalga geçmesi yasaklanabilir ama ada islam hakkında dalga geçmeden birşey yazsa bile hede hüde çullanıyor herkes ne yani tartışmadan konuşmadan nasıl öğrenecek insalar dinin yıllardır islamiyet terörist dini gibi lanse edilmesinin sebeplerinden biri de budur
-----------------------------"Müslüman mahallesinde salyangoz satılmaz"... :)
-
kimene kardeşim ya sinirliyim lan var mı ötesi bu ibadetinde amacı nedir insanların kendini dizginlemesini sağlamak oruç sadece yemek yeme su içme falan gibi bir şey değil orucun ne olduğunu bilmeyen bir kişi söyler ancak bu konunun açılma sebebini..
insan allah için sinirlerini nefsini açlığını hattaa cinsel dürtülerini dizginlemek amaçlı tutar orucu
e ben çok sinirleniyorum o sinirleniyor bu sinirleniyor tutmayalım oruç yok öyle bir şey
-
PyramiD bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------PyramiD bunu yazdı:
sinirlenen tutmasın diyorum sinirlenmeyen tutsun. (;
-----------------------------hoca adam kendi için tutuyo senin için tutmamazlık yapmaz sen burda 400 tanede konu açsan tutmasın diye adam ister tutar ister tutmazzz
diyom ya sanane? sen tutmuyorsun diye millete niye tutmasın diyorsun ki? senin işin provakatörlük
scholfild gelir şimdi sonra 2-3 akıllı çekersinizde çekersiniz amacın belli senin yaptığın belli boşuna kastırma milleti anlıyorsun değilmi?
-----------------------------provakatörlük mü ? Ya bi git hocam ya adamlar oruclu diye sigara içemiyor diye sataşmak zorunda deil yaşamasam yazmam zaten aq.
-----------------------------o zaman kimse alkol almasınherif içiyo diye onla uraşmak zorundamıyız'' heee.
-
herkesin tuttuğu kendine..
-
=)
Özellikle yapıyorsunuz değil mi=)
tutmalıııııııııı mı tutmamalı mııııııı
böyle değil miydi ya=/(!)
-
PeTaL bunu yazdı:
-----------------------------=)
Özellikle yapıyorsunuz değil mi=)
tutmalıııııııııı mı tutmamalı mııııııı
böyle değil miydi ya=/(!)
-----------------------------devir değişti artık.
-
devir değişti de ben tutma deyince tutmayacaklar mı=)
-
PeTaL bunu yazdı:
devir değişti de ben tutma deyince tutmayacaklar mı=)
-----------------------------bi dene bakıyım :)