folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tutulabilesi Yüksek Web Projesi İçin Sponsor Aranıyor

Tutulabilesi Yüksek Web Projesi İçin Sponsor Aranıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Arkadaslar lafı uzatmayacam. Facede Türk dilini ve Kültürünü korumaya ve geliştirmeye yönelik bi sayfa actık 2 ayda 21.000 üyeye ulaştık. Yurdun her kesiminden her cografyasından aktif üyelerimiz var. Projeyi yakından tanımak için

http://www.facebook.com/home.php?#/turkcemiz?ref=ts

yada Ey Özenti Gençlik Titre ve Kendine Gel! Türk Kültürüne Sahip Çık Sloganını araştırabilirsiniz :)

Proje Özenti ve emo akımına kapılmış gençleri bilinçlendirmek ve Türklük bağlarımızı daha d güçlendirmektir. Tutulabilesi yüksek bi projedir. Facede yaptığımız anket sonucu uyelerimizin çoğu artık web sitemizin açılmasını istemektedir..

eğer ilgileniyorsanız bana konudan veya pm den ulaşabilirsiniz... acil işim çıktı cevapları ve mesajları yarın sabah okuyacağım.. Bu proje küçük bi proje değildir. 10 binlerce hatta 100 binlerce insanı bir araya getirecek bi projedir. bunu 2 ayda 20.000 üyeye ulaşarak göstermiştir.

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek
    hocam hangi konuda sponsor arıyosun onuda belirtseydin keşke. ona göre konuya göre yardım edebilecek arkadaşlar çıkabilir. yani host, domain, tasarım, maddi, manevi vs vs =)

..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LNAU
    LNAU's avatar
    Erkek
    Hacı Host İstiyorsan destek çıkabılırım....

Yakında Güncelenecektır...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

Facebook'ta ; "En Kalın Kim Sıçar" diye grup açsan gene 20.000 bin hayran edinirsin.

Bu yüzden,facebook'taki potansiyele bakıp sitenin tutacağını düşünme,yanılırsın.

Çekil,Önümden Çekil...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

arkadaslar alanı ve trafiği yüksek kaliteli bi host ihtiyacımız var bu proje için.. daha önce baska konulu projelerimizde vardı sponsor arkadaslar 2-3 ay detek oldular sonra host şirketi kapandı felan felan.. Uzun vadeli bi proje onun için ciddi kişilerin

host+programlama bilen arkadasların sitenin kurulumunda yardımları ve manevi destek

Birde sadece faceye bakarak değil cevremideki insanlarında fikrini aldık emin olun 100 lerce insanla tek tek konustuk...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek
    Arkadaslar bi kaç kişiyle pm den görüştüm aranızda konuyu görmeyen kişiler vardır diye hortlatıyorum.. Ciddi Düşünen varmı projenin içeriği konuda yazılı.. Ama bizim sonradan madur olmamamız için sözleşme şart. Yrumlarınızı bekliyorum

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

pm gönderdim ancak son mesajında diyorsun ki sözleşme tamam sözleşme yapılır ancak sözleşme iki taraflı koruma programıdır yani sen bir sey vereceksin korunacaksın ben birsey vereceğim korunacagım simdi ben host ve bilgi verip sana sayfalar dolusu kod kodlayıp siteni yapacagım da sen bana ne vereceksin de ben kendimi koruyacagım :} sözleşme mantıgına girersen cıkar ilişkisi öne cıkar sözleşmenin ana mantgıda budur 2li çıkar ilişkilerini korumak 

kapişş ;) 

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek
    sRcN bunu yazdı:
    -----------------------------

pm gönderdim ancak son mesajında diyorsun ki sözleşme tamam sözleşme yapılır ancak sözleşme iki taraflı koruma programıdır yani sen bir sey vereceksin korunacaksın ben birsey vereceğim korunacagım simdi ben host ve bilgi verip sana sayfalar dolusu kod kodlayıp siteni yapacagım da sen bana ne vereceksin de ben kendimi koruyacagım :} sözleşme mantıgına girersen cıkar ilişkisi öne cıkar sözleşmenin ana mantgıda budur 2li çıkar ilişkilerini korumak 

kapişş ;) 

sözleşme gereği seninde çıkarların olucaktır tabii ki bu proje basit bi proje değil ve uye sayısı az olmayacak bi proje.. Reklam vesaire senin çıkarlarında olucaktır..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    sözleşmeni hazırla gel o zaman :} sana dedicated veriim tek basına takıl ama sözlesmene ekle 1 ay içerisinde gunluk en az 25k tekil isterim

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek
    sRcN bunu yazdı:
    sözleşmeni hazırla gel o zaman :} sana dedicated veriim tek basına takıl ama sözlesmene ekle 1 ay içerisinde gunluk en az 25k tekil isterim
    kafanı takma hallederiz msn ed ayrıntıları konusuruz..

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek
    Facebookta bir gruba katılmak için bir tuşa basmak yeterlidir. Facebooktaki grup sayısına bakıp aldanan çok kişi oldu. Onlardan olma bence
Toplam Hit: 2534 Toplam Mesaj: 27