Tütün

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The_Pilot
    The_Pilot's avatar
    Erkek

Panpalar, Müridler

2001-Lm sigarasına Hangi tütün yakın ??? ona göre tütün alacağımda :D

http://www.youtube.com/watch?v=qhXcjiTOQzg Bana Ait Değil Ama, Yinede Onu Çok Seviyorum.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

tütünü geçtim , ilk defa tütün aldım makinasıyla sarayım dedim, hem ucu boş kalıo 0.5 santim civarı

---------------------

---------------------

gibi...

|||=filtre

**=tütün

--- = sigaranın çeperi

nasıl yapıyoruz şu tütün sarma işini makinayla, püf noktaları neler amk sinirden 2 paket sardım hepsi bombok

2 tane adam akıllı sigaraya benzeyen tütün sarabildim...

EDIT: Süzen Filtre kullanınca normal sigaralara daha çok benzio tadı

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

Peder bey alıyor bazen (didim pazarından) tütün + 200 boş tüp olarak bazen de sarılmış 200 tüp şeklinde.. paketi hesaba göre 3.50 tl ye geliyor. Tütün + 200 boş tüp de paket hesabı 3 tl ye geliyor + tütün kalıyor 200 sarımlık daha.

@Daft Otomatik olmayan sarma makinası var bende tütünü kurutmadan biran önce sarmak gerekiyor. Kurur da ıslatırsanız tütün ziyan oluyor :/ kuruda ıslatmazsanız tütün ufalanıyor dökülüyor ağızdan.. Tütün kuru olmamalı ve ufalanmış olmamalı.. 10 20 sarımdan sonra el alışıyor zaten boş tüplere doldurmaya. Tütün oranını iyi hesaplamak ve doldurma anında iyi şaklatmak gerekiyor makinayı :F tütün çok olursa içilmiyor duman gelmiyor ziyan oluyor. Tütün az olursa arkada ve önde boşluk kalıyor masaya vurarak tüpü oturmak lazım bu sefer de tüpün yarısı dolmuş oluyor tüp ziyan oluyor..  

Yinede uğraşamam 200 dolu tüp akar :F arka arkaya içmesi zor oluyor biraz boğaz yakıyor pek iyi değil tadı ancak nikotin ihtiyacını karşılıyor problem yok :) Kalitelisine bakmıyorum ben. Kaliteli tütün almakla sigara paketi almak arasında bir fark olmadıktan sonra neyleyim kaliteli tütünü.

:|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MezrealiM
    MezrealiM's avatar
    Erkek

hocam bende senin gibi tütün almak için arastırdım adıyaman tütünü satan birisinden yarım kilo aldım biraz agır ama olsun..kilosu 50 tl den başlıyor ben yarım kiloyu daha bitiremedim hala 300 gr kadar var yaklaşık 20 gün oldu hesaplı bilemiyorsunki çünkü 7-8 çeşit vardı tat olarak hepsi aynı ama kalite ne derece bilinmez

Zikir_Fikir_Şükür
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gececi
    NighT_JudGe
    NighT_JudGe's avatar
    Erkek

zam geleceni duyunca  bi karton camel aldım  bitince ne bok yiyecem tütün sararım  heralde 

Cahildim Dünyanın Rengine Kandım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vayhayvanvay
    vayhayvanvay's avatar
    Erkek

beyler free shop çıkması sigaralar (marlboro vs) ve djarum-backwoodsları temin edebilirim isteyene. p.m atabilirsiniz.

Toplam Hit: 4470 Toplam Mesaj: 27