Tütün Önerileriniz Ve Karışımlar
-
adıyaman rulez. goldın moldın boş hacı :D
-
Hocam genel olarak golden ile captain + adiyaman birlesimi.bisey olacak. Bakalim yarin almayi dusunuyorum tester olarak burada paylasacagim. Baska tavsiyesi olan ? :)
-
Hacı güzelinden sigara alıyosun şöyle 10 gram kadar, orta sert tütün diyorsun onlar sana veriyor 100 gram alıyorsun karıştırıp sarıyorsun başlangıçta
ilerledikçe 100 gram sigara yarım kilo tütün keser seni az içersin hem :)
Mr_Dark tarafından 01/Haz/14 23:07 tarihinde düzenlenmiştir -
Mr_Dark bunu yazdı
Hacı güzelinden sigara alıyosun şöyle 10 gram kadar, orta sert tütün diyorsun onlar sana veriyor 100 gram alıyorsun karıştırıp sarıyorsun başlangıçta
ilerledikçe 100 gram sigara yarım kilo tütün keser seni az içersin hem :)
bak bu kavramları yeni öğreniyorum.
yani sıralama şöyle yumuşak orta sert ve sert diye tütünler ayrılıyor. ona göre tütün alıyoruz demekki. bendeki kafada direk tütüncüye girip yarım kilo adıyaman tütünü ver demek :D
-

-
champix adlı ilacı al. 14 gunde bıraktııyor. ilaç ciddi işe yarıyor. Bu ilaç sigara içirtmiyor diyip ilaç almayı keseni bile gödüm.
yan etkisi vs vs hikaye. ömür boyu sigaranın yanında bedava..
nukeshore tarafından 01/Haz/14 23:32 tarihinde düzenlenmiştir -
plA bunu yazdı

nerden bulcam hocam bunu :D
@nukeshore araştırıyorum hocam
kafkavari tarafından 01/Haz/14 23:35 tarihinde düzenlenmiştir -
Tütünle baş edemezsin dostum. Niyesine gelince, evet bazı tütünler var muhteşem, ama onları bulman neredeyse mucize, birkaç tanesi alıp harmanlamaya çalışman en iyi çözüm ancak bu konuda ki sorunda şu ki; o sert, orta ve yumuşak olarak tabir edilen tütünlerin her seferinde değişmesi. Bir defa aldığın tütünü bir daha bulabilmen pek mümkün olmuyor.. Tabii Siirt, Bitlis, Muş Diyarbakır taraflarında tanıdığın bu işle uğraşan biri varsa o zaman başka.
-
paket tutunleri bosver. adiyaman ve kuba tutununu yari yariya karistir. yapiskanli ocb al ve elinle sarmaya alis. emin ol sigarayi hem azaltacaksin, hem de cok daha zevkli gelecek icimi.
-
Yazın bakayım şunlara ya. Çzk.