Tuvalet Eğitimi ?
-
Köpeği aldım ama tuvalet eğitimi vermeye uğraşıyorum. En etkili yöntem nedir hocalar bi yardım edin .
-
işememesi gereken yere işeyince işediği yerde gazeteyle korkut...
-
ben köpeğimin eğitimini şöyle wermiştim belki sende de işe yarar
ben ewe kakasını yaparsa bi gzeteyi kıwırıodum tutuodum tasmasından alıodum kakasını kağıtla nereye yaptırıcaksam oraya götürüodum poposuna indiriodum gazeteyle koklatıodum sonra tekrar 1 haftada alışmıştı
-
helaya giderken yanında götür belki bakar öğrenir :) şaka bir yana biraz araştırın internette yahu direk konu açmayın.
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------ben köpeğimin eğitimini şöyle wermiştim belki sende de işe yarar
ben ewe kakasını yaparsa bi gzeteyi kıwırıodum tutuodum tasmasından alıodum kakasını kağıtla nereye yaptırıcaksam oraya götürüodum poposuna indiriodum gazeteyle koklatıodum sonra tekrar 1 haftada alışmıştı
-----------------------------
Ben de bu şekilde bi eğitim vermiştim benim ite sonra gazete gördüğü yere zıçmaya başladı :) -

hocam köpeğin önünde sen 3-5 defa yap oda öğrensin nasıl yapıldığını
-
hocam bendede bi ara köpek vardı . . dışkı yaptığı yeri temizLeme bi süre uzun bi süre oLabiLir ama =D 1 hafta temizLeme . . sonra bak :D nasıL tutuyo =D
-
dreamth bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
ben köpeğimin eğitimini şöyle wermiştim belki sende de işe yarar
Ben de bu şekilde bi eğitim vermiştim benim ite sonra gazete gördüğü yere zıçmaya başladı :)
-----------------------------ahahhaahahhaha
-
Mevzu köpekmiş yaw,bende aha biri KYK yurtlarındaki insanımsı şeylerin tuvalet eğitiminden bahsediyor sandım :D Zira onların da eğitim almaları lazım.Sen üniversite kazan,tuvaleti doğrultama..İşin özü,eğitim şart :)
-
ZyreX bunu yazdı:
Mevzu köpekmiş yaw,bende aha biri KYK yurtlarındaki insanımsı şeylerin tuvalet eğitiminden bahsediyor sandım :D Zira onların da eğitim almaları lazım.Sen üniversite kazan,tuvaleti doğrultama..İşin özü,eğitim şart :)
Geçen haftada bizim bir hoca anlattı.Askerde nasıl sıçılır onun eğitimini vermişler onlara :) -
bos odada tut once hocam
Tum odayı gazete kaplıyorsun tualet yaptıgı yerlerı kaldırıyorsun arada gazetlerı
komple temızle ama bellı noktalara wc yaptı noktalara dıskısının kokusunu bulastır boyle boyle odada cok az gazete kalacak sekılde sıstemlı olarak azalt.
En sonunda tek noktaya yapcaklardır ben 2 aylık yavrularıma bunu ogretmıstım wc sını o noktalara yapıyorlardır