Tüy Dökücü Tavsiyesi
-
Silent_King bunu yazdı:
-----------------------------
Bosluk bunu yazdı:
Silent_King bunu yazdı:
konu acmayım dedim bnmde tam tersi görüşlere ihtiyacım değil... bendede tüysüzlük sorunu var.. :) 20 yasına geldim daha göüsümde yeni yeni kararıyo kıllar... bıyıklarım var ama daha tüy yani sertleşmedi :) ayrıca fauller daha tüy sakal desen çenemde birazcık çıkmaya basladı ama dengesiz çkıyo sağ tarafta çok sol tarafat az çıkıyo çenemde çirkin duruo...
Yüzümde tüy varmı deseniz yani çok değil ama büyüdüğü zaman belli oluyo jilet vuruyorum ama bi türlü sertleştiremedim..
Ya şöyle gür gür simsiyah sık sık bi skalım olsun istemişimdir :))
şimdi bazı arkdslar daha iyi çıkmaması ugrasmazsın her seyi dert bu sakalın diyecekler.. ben ugrasırım abi çıksın yeter..
Gecenlerde genel eve gittim avrat beni almayacaktı içeri yasın kaç senin die soruyo amk düstüğümüz hallere bak 20 yasındayız hala yas sorular :)
-----------------------------hani sen çok utangaç biriydin genel ev falan
-----------------------------tbt de bazı arkadaslar ilgilendi saolsnlar taktik felan verdiler biraz konstuk dediklerini yavas yavas yaptım ve krtuluyorum bu durumdan... ha şimdi piç mi oldun derseniz yok hala var utangaclık öyle ha deyince gecmiyor ama azaldı biraz ve genel evede arkadasımın zoryla gittik. taa 1 sene evvel söz vermişti götürcem die gecen aradı ben sözünün eri bi adamım yarın iş tamam diye :) geldi parasıda benden dedi gittik. ayrıntılar bende kalsın :)
-----------------------------ne arkadaşlar var abi beee,demek dostluk/insanlık ölmemiş:)))
böyle bi arkadaş herkese lazım:))
-
antivir-US bunu yazdı:
Silent_King bunu yazdı:
Bosluk bunu yazdı:
Silent_King bunu yazdı:
konu acmayım dedim bnmde tam tersi görüşlere ihtiyacım değil... bendede tüysüzlük sorunu var.. :) 20 yasına geldim daha göüsümde yeni yeni kararıyo kıllar... bıyıklarım var ama daha tüy yani sertleşmedi :) ayrıca fauller daha tüy sakal desen çenemde birazcık çıkmaya basladı ama dengesiz çkıyo sağ tarafta çok sol tarafat az çıkıyo çenemde çirkin duruo...
Yüzümde tüy varmı deseniz yani çok değil ama büyüdüğü zaman belli oluyo jilet vuruyorum ama bi türlü sertleştiremedim..
Ya şöyle gür gür simsiyah sık sık bi skalım olsun istemişimdir :))
şimdi bazı arkdslar daha iyi çıkmaması ugrasmazsın her seyi dert bu sakalın diyecekler.. ben ugrasırım abi çıksın yeter..
Gecenlerde genel eve gittim avrat beni almayacaktı içeri yasın kaç senin die soruyo amk düstüğümüz hallere bak 20 yasındayız hala yas sorular :)
-----------------------------hani sen çok utangaç biriydin genel ev falan
-----------------------------tbt de bazı arkadaslar ilgilendi saolsnlar taktik felan verdiler biraz konstuk dediklerini yavas yavas yaptım ve krtuluyorum bu durumdan... ha şimdi piç mi oldun derseniz yok hala var utangaclık öyle ha deyince gecmiyor ama azaldı biraz ve genel evede arkadasımın zoryla gittik. taa 1 sene evvel söz vermişti götürcem die gecen aradı ben sözünün eri bi adamım yarın iş tamam diye :) geldi parasıda benden dedi gittik. ayrıntılar bende kalsın :)
-----------------------------ne arkadaşlar var abi beee,demek dostluk/insanlık ölmemiş:)))
böyle bi arkadaş herkese lazım:))
-----------------------------Hacı bende seni götürebilirim...
-
ehuehuehu:))
sağolasın birader,inan gitmiş kadar mutlu oldum:)) dört köşeyim:))
neyse elemanın konuyu dağıtmayalım fazla...
-
Pikacu bunu yazdı:
Mali ben de çok utangaçım :S
-
Prometheus bunu yazdı:
Pikacu bunu yazdı:
-----------------------------Götürem Prom ayıpsın...
-
sex'te paraya karşıyım arkadaş ben.
-
Pikacu bunu yazdı:
Prometheus bunu yazdı:
Pikacu bunu yazdı:
-----------------------------Götürem Prom ayıpsın...
-----------------------------öyle bi bi götürem yazmış ki, senimi karıya götürcek yoksa senimi götürcek o arada ikilemde kaldım :D
-
diener bunu yazdı:
hocalar lazer epilasyonun seansı pahallı ben daha uygun bir çözüm istiyorum ama yok sanırım :)
-----------------------------hacı ucuz birşey istiyorsan git bi markete, al bi sensu. sür dökülecek yerine. erkeklerin kıllarını bırazdaha gec dokuyo. omuz ve sırtı dökermi bilmiyorum ama bolca sürersen döker sanırm. denemende zarar yok bence. cok pahalı bişey deil zaten. 7-8 lira civarinda bişey olması laızm..git dene bi :D
-
sensu ne yauf :/ japon cada yelpaze demekmiş. google hep onu gösterdi
-
KarasuZanu bunu yazdı:
sensu ne yauf :/ japon cada yelpaze demekmiş. google hep onu gösterdi
-----------------------------hoca kadınlar en çok onu kullanıyorlar sanırım :D. kadınlar tarafından çok tutuluyor