Tüylerim Diken Diken//İrem-Hayalet Sevgilim..
-
herkeze bi muhabbet anlatmışlar :D sarkı güzel kardeşim bunu bilir bunu söölerim.
-
iyi güzel ama, detone... Belki gerçekten üzgün olduğundan, ağladığından öğledir ama detoneeee. İşi bilen biri okusa aynı tadı verirmi bilemem. Sonuçta herkesin bi hikayesi var, önemli olan şarkının değeri, bence dinlenir
-
Bende şey duydum aslında kız bu şarkıyı sölediği zaman erkek arkadaşı ölmemiş ama madem böle bi hikaye çıktı o zaman öliyim diip intihar etmiş ne kadar doğrudur bilinmez ehehe her keste bi hikaye allahım yaw:)
-
Ule herkes dotunden uydurmuş bi laf kimin dediğine inanacam :) bilmiyorum :) :)
Bari benim dediğime inanin siz ben uyduruyorum dogru kaynaklarda ikiside simdi hayattda :) bunu bilin bunu konuşun ....ama sarkı SUPER :)
-
Aşk bölümünde şarkı tartışıyorsunuz yahu...
Müzik bölümüne taşıyorum...
Şarkıyı beğenmedim...
-
Aşk yüzünden :)
-
BOŞUNA TARTIŞIYOSUNUZ ŞARKI SÜPER GERİSİ HİKAYEEEEEEEE
-
AMATÖR YAPMASI VE Bİ DE HİKAYE KARIŞINCA DAHA ÇOK TUTULDU BENCE YOKSA KİMSE DİNLEMEZDİ
-
Başka bir forumda biri bunun tartışması yapılırken internet üzerinden o kızLa konuştuğunu söyledi kızda böyle bir hikaye yok demiş falan filan öyle yazıyordu
-
Erkek arkadasinin lesini ben yikadim:) Kizda cenaze torenindeydi bilhasil sordum sorusdurdum bu gencin olum nedeni nedir diye, irem atladi ortaya cok istedi vermedim diye... Ne var bu sarkida a.q bende yazarim.