TV Alıyorum - Tavsiyeleriniz
-
http://www.bimeks.com.tr/urun/118227/lg-42lv3550-106-ekran-led-tv.aspx
geçen hafta aldım çok memnunum hdd bağlayıp dizi filmleri izliyorum şu ana kadarki bütün türleri destekledi telefonu bağlayığ şarkı açıp ekran foto bile koyuyorum tavsiye ederim
-
beyler, TV 50li yaşlardaki annem ve babam için.
led tv yi geçtim, 3d yi de geçtim. lcd alacağım. tavsiyeleriniz lcd üzerine olursa iyi olur.
samsungta teknik serviste çalışan arkadaşım, yazdığım samsung modeli hakkında fikrin var mı? arızası çıkıyor muydu vs.
-
mizahi bunu yazdı:
-----------------------------beyler, TV 50li yaşlardaki annem ve babam için.
led tv yi geçtim, 3d yi de geçtim. lcd alacağım. tavsiyeleriniz lcd üzerine olursa iyi olur.
samsungta teknik serviste çalışan arkadaşım, yazdığım samsung modeli hakkında fikrin var mı? arızası çıkıyor muydu vs.
-----------------------------
benim odamdaki tw hocam kesinlikle tavsiye ederim en dandik recever la bile harika gösteriyo şimdi ben buna altınbaşlı hdmı kablo aldım hd gösteriyo resmen -
vanhelsink bunu yazdı:
-----------------------------mizahi bunu yazdı:
-----------------------------beyler, TV 50li yaşlardaki annem ve babam için.
-----------------------------
benim odamdaki tw hocam kesinlikle tavsiye ederim en dandik recever la bile harika gösteriyo şimdi ben buna altınbaşlı hdmı kablo aldım hd gösteriyo resmen
-----------------------------hadi ya. işyerinde sordum briilerine, bir de ürünü karşılaştırdım farklı sitelerde, sony daha baskın duruyodu.
samsung a yönelmeyi düşündüm bak şimdi. benim gönlüm de samsungdan yana ayrıca.
-
televizyonda özellikle led ve lcd de samsung derim hocam. samsung gerek teknik servis olsun gerek kalite olsun özellikle türkiyede çok iyi. adamlar müşteri memnuniyetli çalışıyorlar. ve en ufak bir sorunda teknik eleman gönderebiliyorlar. samsung candır canandır. çok paran varsa sony falan al, yok müsrifliğe gerke yok diyorsan aynı kalitede samsung al.
-
samsung almanı öneririm hocam . bir süre önce samsungun d5000 led modelini almıştım 1240 liraya gayet memnunum. ama ekstra full hd usb vs işlerine gerek
duymayacaksan samsungun lcd tv leri de işini görür. daha ekonomik olur. samsung veya lg ...
ekran boyut olayına gelirsek kullanacağın odanın metrekaresi ve tv izleme mesafesini dikkate alarak bir seçim yap ..
-
lg8500 var bende cok memnunum. fakat butceni azcik zorlayabilir ama değer
http://www.google.com/products/catalog?q=lg+le8500&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&tbm=shop&cid=15099610884892090280&sa=X&ei=MAUGT9frGtOksgbbrdCEDw&ved=0CEYQ8wIwAQ
-
Vestel 42PF89155 42'' LED TV Hocam ben bu televizyon u kullanıyorum çok memnunum bunu tavsiye edebilirim
-
vay be samsung.istanbul bilişimden getirteyim diyorum. ona ne dersiniz. bu iki urun kampanyada. 1249tl imiş.
-
mizahi bunu yazdı:
-----------------------------vay be samsung.istanbul bilişimden getirteyim diyorum. ona ne dersiniz. bu iki urun kampanyada. 1249tl imiş.
-----------------------------Hocam istanbul bilişim'den notebook alacağım zaman biraz araştırmıştım.Ürünlerinde yetkili distrübütör garantisi değil sadece istanbul bilişim garantisi vermesi sebebiyle aklımda soru işareti bırakan bir firma diye almaktan vazgeçmiştim. Tv içnde öyle midir değil midir araştırıp öyle satın al. ve kutuyu servis açıp kurulumunu gerçekleştirsin..