TV Box Almayı Düşünüyorum. Hangi Model Ve Marka Almalıyım?
-
robinson hocanın paylaştığı linktekileri de inceledim benim de şöyle bir sorum var bilenler için, ben de anlamıyorum hiç tv,uydu vb sistemlerden
ben şunu merak ediyorum yüksek çözünürlüklü ve ekranlı ama "akılsız tv" + bu box'lar ile fiyatı daha yüksek olan akıllı tv'ler + bu box'lar arasındaki en kilit farklar neler o kadar fiyat farkında değer mi sizin deneyimlerinize göre, belki de hiç bilmediğimden akılsız ama yüksek çözünürlüklü tv alıp bu box'lardan almak daha cazip geliyor bana bu doğru bi yaklaşım mı ?
-
TxT bunu yazdı
robinson hocanın paylaştığı linktekileri de inceledim benim de şöyle bir sorum var bilenler için, ben de anlamıyorum hiç tv,uydu vb sistemlerden
ben şunu merak ediyorum yüksek çözünürlüklü ve ekranlı ama "akılsız tv" + bu box'lar ile fiyatı daha yüksek olan akıllı tv'ler + bu box'lar arasındaki en kilit farklar neler o kadar fiyat farkında değer mi sizin deneyimlerinize göre, belki de hiç bilmediğimden akılsız ama yüksek çözünürlüklü tv alıp bu box'lardan almak daha cazip geliyor bana bu doğru bi yaklaşım mı ?
kesinlikle dogru yaklasim. ama yeni cikan tvlerde dediklerinin ikisi de oluyor zaten. uygun fiyata sesi düzgün 4k kalitesinde bir tv alip bir box baglanarsan daha iyi verim alirsin. bende mesela philips akilli tv var. akilli özelligi biraz kötüydü, magazasinda istedigim uygulamalar da yoktu amazon fire tv stick 4k aldim onunla birlikte kullaniyorum.
Hannibal_King'in sorusuna gelirsek: Eger agirlikla IPTV uygulamasiyla canli tv kanallari izleyecegim diyorsan en mantiklisi IPTV Aboneligi + IPTV Box almak. Mesela forumdan @karizma59 'da iyi cihazlar vardi. ben biraz videolarini izledim kanal gecisleri vs cok hizli. tam tv izlemelik cihaz. ama lisansli android olsun dersen ben fire tv stick 4k kullaniyorum, onu da tavsiye edebilirim.
-
Delegado_Zero bunu yazdı
Teşekkürler hocam 🙏
@karizma59 dan iptv yi tavsiye ederim ben de, önceden 1 yıl alıp kullandım çok memnun kaldım ve çok ilgili bir hocamız.
-
mi box. çok memnnunum