TV Kanalı Açmak Ne Kadar ?
-
Arkadaşlar aklımda bir tv kanalı açma fikri var, buda çok uçuk fikirlerimden biri, tv çok kapsamlı birşey olmayacak sadece sabahtan akşama kadar xbox 360 , ps3 , pc , psp , ps2 , ninteddo ds gibi konsollara çıkmış çıkıcak olan oyunların tanıtım videoları ve oyuniçi videoları yayınlanıcak.
Türkiye bildiğiniz üzere dünyada çok çok genç bir ülke konumuna sahip, bu gençlerin çok büyük bir çoğunluğuda video oyunlarına çok düşkün,
-
s.a hocam
bende yerel bı tv kanalında calısıyorum patron gelınce senın ıcın bı sorım bakalım ne kadarmıs kabataslak
-
biraz tuzlu olur gibime geliyor. Hocam tv kanalından kastın bu televizyonda gördüğümüz turksat'a bağlı tvler değilmi
-
akıllı tv gibi bişey olacak sanırım
-
Aslında sadece oyun üzerine degil birazda bilişim dünyasından en son haberler , son sürüm güncel sistem toplama , falan filan sadece oyun üzerine olursa bir süre sonra izleyiciyi sıkar diye umuyorum.
-
Benim aklımdada bir ara bi müzik kanalı projesi vardı direkt olarak üst yaşlara değilde gençliğe hitap eden bir kanal olacak adam gibi gençlere hitap eden müzik kanalı yok piyasada
-
Çok basit bir iş değil ne yayınlayacağından öte, açmak için yapman gerekenlere bakıp, işe girip girmeme konusunda karar vermelisin. Karasal yayın, uydu, internet vs. yayın türleri var. Tüm sorularının cevabını içeren bir fizibilite raporu vardı bende ama bulamıyorum. Bulursam buraya yazarım.
-
ginx mi ne öyle bi kanal var (tivibuda) paso oyun tanıtıyolar yarım saatten fazlası bayıyo izlenmiyor..
daha geniş kapsamlı bişeyler düşün teknoloji televizyonu vardı bi aralar full izlerdim mesela.
tabi maliyetde önemli altından kalkabilirmisin onu düşün.. kolay gelsin
-
http://www.rtuk.org.tr/sayfalar/IcerikGoster.aspx?icerik_id=db063afb-beb5-4ad8-8836-d260a5d00567
okuyamadım k.bakma ama bu sanırım alakalı
-
Alkımdaki "akıllı tv" gibi bişey reklamlardan ufak para buldukça üzerine koymak istiyorum. emnimax , habib_mx_tr haberinizi bekliyorum ilgilenen diğer arkadaşlara çok teşekkür ederim.
SUPERBICO şimdi gönderdiğin linke bakıyorum çok sağ ol.