folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder TV Kanalı Açmak Ne Kadar ?

TV Kanalı Açmak Ne Kadar ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    code_46
    code_46's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar aklımda bir tv kanalı açma fikri var, buda çok uçuk fikirlerimden biri, tv çok kapsamlı birşey olmayacak sadece sabahtan akşama kadar xbox 360 , ps3 , pc , psp , ps2 , ninteddo ds gibi konsollara çıkmış çıkıcak olan oyunların tanıtım videoları ve oyuniçi videoları yayınlanıcak.

Türkiye bildiğiniz üzere dünyada çok çok genç bir ülke konumuna sahip, bu gençlerin çok büyük bir çoğunluğuda video oyunlarına çok düşkün,

En mükemmel insan yaptığı hatayı tekrar yapmayan insandır; hatasızlık Yaratıcıya aittir, insanlar ulaşamaz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

s.a hocam

bende yerel bı tv kanalında calısıyorum patron gelınce senın ıcın bı sorım bakalım ne kadarmıs kabataslak

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

biraz tuzlu olur gibime geliyor. Hocam tv kanalından kastın bu televizyonda gördüğümüz turksat'a bağlı tvler değilmi

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

akıllı tv gibi bişey olacak sanırım

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek
    Aslında sadece oyun üzerine degil birazda bilişim dünyasından en son haberler , son sürüm güncel sistem toplama , falan filan sadece oyun üzerine olursa bir süre sonra izleyiciyi sıkar diye umuyorum.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Benim aklımdada bir ara bi müzik kanalı projesi vardı direkt olarak üst yaşlara değilde gençliğe hitap eden bir kanal olacak adam gibi gençlere hitap eden müzik kanalı yok piyasada

Avukat/Hukukçu
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    habib_mx_tr
    habib_mx_tr's avatar
    Erkek

Çok basit bir iş değil ne yayınlayacağından öte, açmak için yapman gerekenlere bakıp, işe girip girmeme konusunda karar vermelisin. Karasal yayın, uydu, internet vs. yayın türleri var. Tüm sorularının cevabını içeren bir fizibilite raporu vardı bende ama bulamıyorum. Bulursam buraya yazarım.

!!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

ginx mi ne öyle bi kanal var (tivibuda) paso oyun tanıtıyolar yarım saatten fazlası bayıyo izlenmiyor..

daha geniş kapsamlı bişeyler düşün teknoloji televizyonu vardı bi aralar full izlerdim mesela.

tabi maliyetde önemli altından kalkabilirmisin onu düşün.. kolay gelsin

Altan naptın oğlum :|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    code_46
    code_46's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Alkımdaki "akıllı tv" gibi bişey reklamlardan ufak para buldukça üzerine koymak istiyorum.  emnimax  , habib_mx_tr   haberinizi bekliyorum ilgilenen diğer arkadaşlara çok teşekkür ederim.

SUPERBICO şimdi gönderdiğin linke bakıyorum çok sağ ol.

En mükemmel insan yaptığı hatayı tekrar yapmayan insandır; hatasızlık Yaratıcıya aittir, insanlar ulaşamaz.
Toplam Hit: 2786 Toplam Mesaj: 10