Tv Kartımı Taktım Kurdum Ama Sesi Çıkmıyor??
-
tw kartımı taktım kurdum bütün driverleri allah ne verdiyse gördü ama tw kartıyla seskartı arasındaki atlamayıda yapmama rağmen hemde bütün ççıkışları denedim yinede sesini çıkartamadım ses kartınnı ayarlarınıda baktım olması gerektiği gibi ama ses çıkmıyor neden olabilir bi yardım plz ????
-
Codecleri kontrol edin.
-
hoparlorü tv kartı ses çıkışına bağlaman gerekiyor biliyorsun demi :)
-
narkozMRT bunu yazdı:
-----------------------------
o şekilde olmaması gerek
tv kartının ses çıkışının, ses kartındaki\anakarttaki mavi girişe bağlanması gerek
bunun için kısacık bir kablo çıkar kutudan iki ucuda 3.5mmlik stereo jak şeklinde -
Hoja tv kartın ne marka bende avermedia var.. tv kartım ılk takktıqımda drıverlerı kurdum.. ve dırekt ses cıkmaya basladı hıc kablo falan takmadan yanı sadece tv den gelen kablo harıc onun harıcınde ses kablosu falan takmadım pc de takılı olan sıstemden gelıyor ses.. sanmıyorum senınkıde boyledır buyuk ıhtımal yada drıverları tam kuramadın veya pc ses kartın bır sorun olabılır.. gercı sanmıyorum olacagınıda.(
-
ses denetime gir mikrofonun sesi kapalı dır onu aç büüyk ihtimalle düzelir
-
Bence 1 Resetle Ozaman Tanır:
-
WebCrow bunu yazdı:
narkozMRT bunu yazdı:
o şekilde olmaması gerek
tv kartının ses çıkışının, ses kartındaki\anakarttaki mavi girişe bağlanması gerek
bunun için kısacık bir kablo çıkar kutudan iki ucuda 3.5mmlik stereo jak şeklinde
-----------------------------dogrusu bu.
bi de bu ses kartındaki mavi giris baska nelere yarıyor?
-
tv kartıyla gelen ufak 10 cm lik bi kablo var , iki ucuda aynı onların birini tv kartına tak diğerini ses kartına,
ses kartında 3 tane delik var onlardan birinde hoparlör kaldı 2 onları da deneme yanılma ile bulursun
-
hoca time shift diye bişey var ona tıklıyorum play deyilnce ses çııyor ama normal açtığımda sesi çıkmıyor bide ben bunu daha once kullanıyordum ama anakartım deyişti takınca realtek otomatikman tanıyor ama dediğim gibi time shiftte se geliyor ama normalde çıkmıyor ??
-
ses denetimini aç line-in veya aux diye bişey olmalı
onların denetimleri sessiz olarak işaretlenmiştir her programı açışında onu düzelt bende fly vardı öyle kullanıyordum :/