Tv Kartları
-
Foxxxxxx bunu yazdı:
-----------------------------
beyler bu tv kartı ile 107 ekran tv den görüntüde bir kayıp olabilirmi 107 de tam ekran seyredebiliriyim banada bu tür ayarları varmı onlar lazım konu açılmışken bende sorayım dedim
-----------------------------720x576 mpg2 yayın geliyo hocam tvlerden standart (hd ler hariç)
normal uydu alıcısıyla bunun farkı yok
-

Turksat 3D Test yayınlarına başlamış
%94 cpu harcıyo kanalı izlerken a.q :D
-
sonunda karar verip skystar 3 aldım bununla şiferli tv kanallarını nasıl izlerim
-
goldfinger bunu yazdı:
-----------------------------
sonunda karar verip skystar 3 aldım bununla şiferli tv kanallarını nasıl izlerim
-----------------------------ss3 yani skystar3 ün tek guzel yanı tuner in sharp olmasıdır
fakat yazılım ve program desteği dersen tabiki ss2 yani skystar2 derim
şifreli kanallara gelince bir ara emulatör furyası vardı.v plugin denen iranlı vahit isimli birinin
yazdığı bir emulatör,sanalda ismi mars olarak geçen birinin yazdığı s2emu v.b. birçok yazılım var
bunların gunluk keyleri olur dvb forumlardan takip edip bulursun.bazı kanallarında auto guncellemesi vardır
ilgili frekanstaki kanala gelince emulatör yayından keyleri kendi alır
eh birde dvbs player progdvb,altdvb,dvbdream....v.s emulatörü bu kullandığın dvb s in dizinine atıyorsun tamamdır.yakın zamanda bazı şireleme
algoritmaları deişti.mesela nagra 3 e geçildi bazı sat plaformlarında.böyle yenilikler oluncada emulatörler önem yitirirken
cartsharing gözde olmaya basladı.ne guzel olay gunluk key arama derdi yok client programla servere baglan ve şifreli yayını izle
son zamanlarda neler oldu bilemicem epeydir uzak kaldım