Tv Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    McM bunu yazdı
    DrKeworks bunu yazdı

https://www.teknosa.com/samsung-75q60c-75-189-ekran-4k-qled-tv-p-110017513?gclsrc=aw.ds&gad_source=1&gclid=CjwKCAiApuCrBhAuEiwA8VJ6JmSEMtNg4pBWMhrh16y56oRosZTkkdS202esT37NPClAVWUqG-9sYhoCo_AQAvD_BwE

2 ay önce bu arkadaşı aldım, memnunum şimdilik fena değil. Ama eğer video 4K değilse çok bi numarası yok açıkcası.

Ama yanına şu ses sistemini aldın mı dadından yenmiyor doğrusu, ses sitemi çohiyi.

https://www.teknosa.com/samsung-hwb650tk-soundbar-p-110106114?shopId=2062&bundleReferral=p-bdl-110017525_2062-bdl

Hocam bir ses sistemide ben istiyorum tv için. Alırken dikkat etmemiz gereken noktalar nelerdir. Tv ses sisteminde. ?

bass olmadan ses sistemi olmaz bazı tv'lerde wooferda var onlar nasıldır bilmiyorum ama yoksa en ucuzundan bi soundbar lazım tv için

ben lg sj3 almıştım en uygun oydu sanırım, 2+1 çağ atladı tv resmen, o kadar dizi ve filmi boşuna izlemişiz sevdiklerimi tekrardan izledim sonra, ama 2+1 lg için konuşayım filmlerde dialoglar çok boğuktu müzik ve konuşmalar çok iç içe giriyodu ben de samsung q800a modelini aldım 3.2.1 sistem, ortada konuşmalar için ayrı speaker var hepsinin seviyesi ayrı ayrı ayarlanıyor şu an dizi ve film zevki daha iyi

tavsiyem en ucuzundan 3.1 soundbar standart kullanıcı için yetecektir ama şöyle bir olay var, mesela lg sj3 bass kabini samsunga göre daha küçük ama x-men'de bi sahne seçtim evdekiler yerinden zıplamıştı ama samsung bass kabini daha büyük olmasına rağmen aynı etkiyi yaratmadı, bu bass olayında iki tür var diyodu ecnebiler yabancı bi forumda okumuştum, bir aniden vuran kick bass var birde daha dolgun vuran bass var gibi bişey, lg daha küçük olmasına rağmen ani vuruşta insan irkiliyodu ama samsungun hertz aralığı daha küçük ve çapı daha büyük olduğu için bazı sahnelerde koltukları kapıları titretiyo eğer çok önemliyse bass karakterine göre araştırıp alın

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek

Yeni TV lerde ses sistemi genel olarak yeterli. harici bir subwoofer bağlayıp geçin . Fazlası fantaziye giriyor. PC ye bağlı emektar mikadonun subwooferını bağladım gayet memnunum...

İndia İndia !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek

120 cm ye kadar ben de TV arıyorum. ölçtüğümde genişlik 120 cm ve fazlası kapıya denk geliyor.

Görüntü ve ses açısından kaliteli olan bir cihaz alırsam beni mutlu eder diye düşünüyorum.

3D gibi özellikler gereksiz.

4K film izleyebileyim, TV kanalları arası geçişi hızlı olsun yeter herhalde.

Normalde android düşünüyordum ama android bazen sapıtıyor donanımsal olarak donuyor kanal geç geçiyor vs.

Tavsiye rica ediciğim :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdem358
    erdem358's avatar
    Erkek
    yyasinn bunu yazdı

Hocam yakın zamanda 16400TL Vestel 55q900 modelini aldım. Forum incelerizin tavsiylerine göre aldım. Işık sızması, ölü pixel veya bulutlanma gibi sorunları yok ayrıca 3 yıl garantili. Bana gelen üründe lg panel mb180e anakartlı olan model geldi şimdilik memnunum.

Benim aldığım model smart modeli fakat seste jbl desteği var. Android modeli istersen 55qa9700 olanı alabilirsin.

Birleşmiş milletler gibi tv yapmış aq tipini s... vesteli 

Yav he he
Toplam Hit: 2144 Toplam Mesaj: 15
4k tv