TV Yayın Saatleri, Şimdi Ne Var, Sırada Ne Var Android Uygulamamız Yayında
-
İlk olarak Joker Bilgi Yarışması ile yine burada tanıtım yaparak sizlerden fikir almıştık. Onu tekrar bir ara güncelleyip bir çalışma yapacağız. Ancak şimdi yeni uygulamamız hakkında fikirlerinizi ve yine denemeler yapmanızı istiyorum müritler. Öncekinde birçok hata bulunup düzenlenmişti.
Uygulama sayesinde şuan yayında olan tüm programlar veya gün içerisindekileri görmeniz mümkün olmaktadır.
Ayrıca programları kategorilere ayırarak daha kullanışlı olmasınıda sağladık.
Her gece 24.00 veri çekimi yapılıyor. Çekim sonrası 24.00'dan önce başlayan bir program var ise liste görünmüyor.
TV Yayın Saatleri
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.proplus.tvyayinakisi -
İOS uygulamasınıda yakın zamanda yapabiliriz onun için alayim burayı.
İOS: https://itunes.apple.com/us/app/tv-yay-n-ak-s/id936262775?l=tr&ls=1&mt=8
-
Dostum hayirli isler lakin nacizane tavsiyem logoyu bence revize edin. Cok basit duruyo
-
ValentinoRossi bunu yazdı
Dostum hayirli isler lakin nacizane tavsiyem logoyu bence revize edin. Cok basit duruyo
O değişecek hocam zaten. Dediğin gibi oradan bile biraz iticilik olabiliyor :)
-
destek için indirilmiştir. elinize sağlık inceleyince tekrar yorum yapacağm.
-
Güzel bir uygulama olmuşa benziyor. İos uygulamasını çıkartırsanız bi yorum geçerim
-
türkiye de düzenli bir tv yayın akışı malesef hala yok oluşmadı o anlayış işiniz zor..
-
HeYeT bunu yazdı
Teşekkürler hocam. Yorumlarını bekliyorum.
-
torpedo_XL bunu yazdı
Güzel bir uygulama olmuşa benziyor. İos uygulamasını çıkartırsanız bi yorum geçerim
İOS içinde yapmayı düşünyoruz daha sonrası hocam. Şuan android de ne ilgi görecek bakalım.
-
Turania bunu yazdı
türkiye de düzenli bir tv yayın akışı malesef hala yok oluşmadı o anlayış işiniz zor..
İşte bu neden ile uygulamamız işe yarıyor hocam :) Günlük olarak çekilen veriler ile anlık yayın akışından haberdar olmanız mümkün oluyor.
-
kadirozdemir bunu yazdıHeYeT bunu yazdı
Teşekkürler hocam. Yorumlarını bekliyorum.
Hocam uyg. içerik ve uygulama olarak hoşuma gitti. biraz geç geliyor sekmeye tıklayınca. seçmek için gelen o yeşil şeyi kaldırsanızda olur bence. yinede güzel.