folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tv8 De Suan Dönen Ufo Muhabbeti

Tv8 De Suan Dönen Ufo Muhabbeti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Degisik videolar ve resimler paylasiyolar var mi izleyen ? Adam baya bozmus kafayi senelerdir bu isle. 

Hatta hava kuvvetlerinden bi kac pasanin gizli faaliyetler yuruttugunu filan soyledi :/ 

Ve TBMM ye soru onergesi verilmis helikopter ve f16 nin ayni karede ufo ile cekilmis fotografi hakkinda. Daha yeni olaymis bende simdi duydum.

Insan inanmiyo da, hele ki bilgisayar ortami bu kadar gelismisken donebilecek ali cengiz oyunlariyla insanlari mesgul ettiklerini dusunuyorum, ama bi yanimda degisik geliyo :| 

Siz ne dusunuyosunuz ? Ve programi izleyen var mi suan ?

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

hocam izlemiyorum ama geçen arkadaş ay'ın resmini çekti yemin ediyorum ufo gibi çıktı :D e şimdi ps yok dersin. ufoyada benziyor. yediricem millete :D o yüzden ben çok inanmıyorum resimlere

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

lisedeyken ufo değil de bir şey gördüm ve o akşam deprem olmuştu (gölcük depremi), ondan önce 17 ağustos da haberlerde ufo görülmüştü o günde deprem olmuştu.. benim şahsen gördüğüm ufo falan değildi, gökyüzünde uzaktan bakınca 2-3 cm uzunluğunda beyaz bir çizgiydi, öğlen görmüştüm ve hiç kıpırdamıyordu ve çook uzaktı ve yukarıdaydı.. zeplin in o kadar yukarı çıkması mümkün değil, onun ne olduğunu hala anlayabilmiş de değilim.. 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

biraz baktım ama uzaylı konusu hep muamma.

kimi zaman özel deney yapılıyor ufo diye milleti uyutuyolar deniyor.

yok uzaylı otopsisi dendi bir ara

kimi var kimi yok derken şuan hiç umrumda değil gelirlerse görürüz

Ama garip olaylarda yok değil . diyelim var niye bu zamana kadar geziyorlarda aşağıya inmiyorlar

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

Uzaylı yoktur. Varsa da öyle birşeydir böyle ufacık minnacık:

http://www.youtube.com/watch?v=cSGZyRBpMBE

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Yahu dilek fenerini bile unidentified flying object sanan bir ülkede gerçekten de uzaylılar olsa nolur olmasa nolur. Millet olarak çok dar bir açıdan bakmayı kanıksamışız. Hani biri açı ölçerle gelip bakış açımızı ölçse 1 derece bile çıkmaz o kadar ki dar. Ve kalkıp böyle bir ülkede sen dilek fenerini bile ufo diye nitelendiriyorsun. Bu vizyonsuzlukla, bu dar görüşlülükle, amaçsızlıkla olmaz birader. Çok samimiyim, olmaz.

Hem şayet gerçekten de ufo diye tanımladığın şey ebesinin nikahındaki bir galaksiden buraya gelmiş olan bir uzaylı gemisi bile olsa, sana ne ki hem? O kadar devlet başkanı varken türk çayı eşliğinde yanında bir parça kekle müzakereleri sen mi yöneticeksin? Bir de akıl var mantık var adamlar ebesinin nikahı kadar galaksi tepmeye turistik faaliyetlerle gelmezler. Zaten buralara seyahat edecek teknolojiyi oluşturmadan buraların varlığından haberdardırlar. Ya emmeye ya gömmeye gelirler gelirlerse. O yüzden çok heveslenmeyin, kendinizi de çok kaptırmayın.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek

varsa öyle bi topluluk en yakın sistem vega dan bile gelseler ışık hızına yakın bi binekle gelmeleri lazım böyle birşeyde mümkün değil dünya dışı canlılık varsada makro seviyede bize ulaşanlar olmayacak boşuna fenomen üretmesin o haktan denen kamil.

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

biz dünyada evrimleştiğimize göre uygun şartların bulunduğu başka gezegenlerde evrimleşen hatta akıllı forma bizden önce gelen canlıların olması çok akla yatkın.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bu yayını bulabileceğim bir yer var mı ?

annem görmüş tahribatta da açıldığına göre bakmaya değer.

ben de GusFring'e katılıyorum bu arada..

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Belkide uzaylılar teknoloji olarak bizden geride. Belkide şuan duvar yazısı ile haberleşmeyi yeni buldular ? 

mkyb tarafından 13/May/14 00:58 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    BeyinAdam bunu yazdı

Uzaylı yoktur. Varsa da öyle birşeydir böyle ufacık minnacık:

http://www.youtube.com/watch?v=cSGZyRBpMBE

ne komik birşey müdür bu güle güle bir hal oldum dükkanda :D

bu arada uzaylı dediğiniz bizim beynimizde yaratmak isteyip bürtürlü yaratamadığımız şeydir. :)

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
Toplam Hit: 2512 Toplam Mesaj: 15