Tv8 De Suan Dönen Ufo Muhabbeti
-
Degisik videolar ve resimler paylasiyolar var mi izleyen ? Adam baya bozmus kafayi senelerdir bu isle.
Hatta hava kuvvetlerinden bi kac pasanin gizli faaliyetler yuruttugunu filan soyledi :/
Ve TBMM ye soru onergesi verilmis helikopter ve f16 nin ayni karede ufo ile cekilmis fotografi hakkinda. Daha yeni olaymis bende simdi duydum.
Insan inanmiyo da, hele ki bilgisayar ortami bu kadar gelismisken donebilecek ali cengiz oyunlariyla insanlari mesgul ettiklerini dusunuyorum, ama bi yanimda degisik geliyo :|
Siz ne dusunuyosunuz ? Ve programi izleyen var mi suan ?
-
hocam izlemiyorum ama geçen arkadaş ay'ın resmini çekti yemin ediyorum ufo gibi çıktı :D e şimdi ps yok dersin. ufoyada benziyor. yediricem millete :D o yüzden ben çok inanmıyorum resimlere
-
lisedeyken ufo değil de bir şey gördüm ve o akşam deprem olmuştu (gölcük depremi), ondan önce 17 ağustos da haberlerde ufo görülmüştü o günde deprem olmuştu.. benim şahsen gördüğüm ufo falan değildi, gökyüzünde uzaktan bakınca 2-3 cm uzunluğunda beyaz bir çizgiydi, öğlen görmüştüm ve hiç kıpırdamıyordu ve çook uzaktı ve yukarıdaydı.. zeplin in o kadar yukarı çıkması mümkün değil, onun ne olduğunu hala anlayabilmiş de değilim..
-
biraz baktım ama uzaylı konusu hep muamma.
kimi zaman özel deney yapılıyor ufo diye milleti uyutuyolar deniyor.
yok uzaylı otopsisi dendi bir ara
kimi var kimi yok derken şuan hiç umrumda değil gelirlerse görürüz
Ama garip olaylarda yok değil . diyelim var niye bu zamana kadar geziyorlarda aşağıya inmiyorlar
-
Uzaylı yoktur. Varsa da öyle birşeydir böyle ufacık minnacık:
http://www.youtube.com/watch?v=cSGZyRBpMBE
-
Yahu dilek fenerini bile unidentified flying object sanan bir ülkede gerçekten de uzaylılar olsa nolur olmasa nolur. Millet olarak çok dar bir açıdan bakmayı kanıksamışız. Hani biri açı ölçerle gelip bakış açımızı ölçse 1 derece bile çıkmaz o kadar ki dar. Ve kalkıp böyle bir ülkede sen dilek fenerini bile ufo diye nitelendiriyorsun. Bu vizyonsuzlukla, bu dar görüşlülükle, amaçsızlıkla olmaz birader. Çok samimiyim, olmaz.
Hem şayet gerçekten de ufo diye tanımladığın şey ebesinin nikahındaki bir galaksiden buraya gelmiş olan bir uzaylı gemisi bile olsa, sana ne ki hem? O kadar devlet başkanı varken türk çayı eşliğinde yanında bir parça kekle müzakereleri sen mi yöneticeksin? Bir de akıl var mantık var adamlar ebesinin nikahı kadar galaksi tepmeye turistik faaliyetlerle gelmezler. Zaten buralara seyahat edecek teknolojiyi oluşturmadan buraların varlığından haberdardırlar. Ya emmeye ya gömmeye gelirler gelirlerse. O yüzden çok heveslenmeyin, kendinizi de çok kaptırmayın.
-
varsa öyle bi topluluk en yakın sistem vega dan bile gelseler ışık hızına yakın bi binekle gelmeleri lazım böyle birşeyde mümkün değil dünya dışı canlılık varsada makro seviyede bize ulaşanlar olmayacak boşuna fenomen üretmesin o haktan denen kamil.
-
biz dünyada evrimleştiğimize göre uygun şartların bulunduğu başka gezegenlerde evrimleşen hatta akıllı forma bizden önce gelen canlıların olması çok akla yatkın.
-
bu yayını bulabileceğim bir yer var mı ?
annem görmüş tahribatta da açıldığına göre bakmaya değer.
ben de GusFring'e katılıyorum bu arada..
-
Belkide uzaylılar teknoloji olarak bizden geride. Belkide şuan duvar yazısı ile haberleşmeyi yeni buldular ?
mkyb tarafından 13/May/14 00:58 tarihinde düzenlenmiştir -
BeyinAdam bunu yazdı
Uzaylı yoktur. Varsa da öyle birşeydir böyle ufacık minnacık:
http://www.youtube.com/watch?v=cSGZyRBpMBE
ne komik birşey müdür bu güle güle bir hal oldum dükkanda :D
bu arada uzaylı dediğiniz bizim beynimizde yaratmak isteyip bürtürlü yaratamadığımız şeydir. :)