Tweetleyenler
-
Seo için kullanıyorum,gayet işe yarıyor kerata.
-
ya ben anlamadım Tweettir ı bana bi anlatsana kardeşim :D profilimi açtım üye oldum mesela birini takibe almak için napıyoruz anlamıyorum bir türlü
-
ve sonra bende sadece yabancıların ecnebilerin gönderileri çıkıyor bizim türklerin hiç çıkmıyor
-
Kimi takip edersen onun gönderileri çıkar.İzlemek istediğin kişinin profilindeyken(profilinde diyelim) follow'a tıklayınca onun yazdıkları senin sayfanda çıkmaya başlıyor.Seni izleyenlerin sayfasında da senin yazdıkların çıkıyor.Bir kaç sağlam profil bulduğunda onların takip ettiklerine bakarsın falan ondan ona derken bir takip edilen kitlesi oluşturursun.Takipçi kitlende muhtemelen tanıdıklarından,forumlardan arkadaşlarından oluşur.
Açıkcası blog tutanlar bu birbirini tanıyan camia ilk başta twitter da ortaya cıkınca twitter biraz bunların üzerine kurulmuş gibi olmuş.Bloglarında ki takipçileri,birbirlerini takip etmeleri falan derken twitter'a üye olan birisi herkesin listesinde belli kişileri görünce o da takip etmeye başlıyor.Sonrası bunların çoğunluğu takipçi sayısı arttıkça marjinallik uğruna saçmalamaya başlıyorlar.Bakınız:Kendini kaybeden insan
-
o saçmalama konusunda haklısın belli noktadan sonra reel hayatta bir bok olmayan insanlar burada takip ediliyormuşum diye sağdan soldan buldukları saçma sapan yazıları kopyalamaya başlıyorlar :D
-
bende bkizilatesli arkadaşlar isteyenler izleyebilir :)
-
KiziLatesLi bunu yazdı:
-----------------------------
bende bkizilatesli arkadaşlar isteyenler izleyebilir :)
-----------------------------ekledim "derece37 "
-
leventgorgu
-
Nasıl bişi o...?
-
bi ara kullanayım dedim ama ünlülerin oyuncağı olmuş twitter. bi populer bi popüler anlatamam :S
bi antipati oluştu bende