Twilight - Alacakaranlık / 2008 / Dvdrip - PARS / Görüntü Güzel / Tr Altyazı
-
Analitik bunu yazdı:
-----------------------------Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
Analitik bunu yazdı:
Kitabı çok güzeldi ama kitabı filme uyarlarken bazı değişiklikler olmuş bu da insanın canını biraz sıkıyo ama yine de film güzel izlenmesini tavsiye ederim :)
kitabı varsa versen iyi olur :)
-----------------------------ben de hepsini bi arkadaştan aldım okudum :)
-----------------------------nese başka verecek varsa alırım :D
-
nette başka bir siteden rapid linkleri buldum ordan çektim ve vlc playerla izledim..
film bi ara sarmaya başlıyor fakt sonra görüyorum ki bende pek bir etki yaratmıyor.. konusu yok ve fazla heyecan uyandırmıyor.. extra bir şey yapmıyor.. yine de izlemelisiniz.izlenmeye değer görüyorum ama beğenmeye deil.
-
Keske kiz ve erkek aralarinda güzel bir ask filmi cekseydi böyle ne bilim newyorkta ozaman süper olurdu ne öyle vampir mampir sacmaliklari...
-
Banlanmış kuzenime katılıyorum :D
Bir de bu filmle şimdi gothizme özenen götikler iyice artacak. Filmi kitabı çok tutunca çekildi de kitabı neden o kadar tuttu anlamıyorum. Nereye baksam Stephanie Meyer kitabı. Ölmesini diliyorum o kadının...
-
Filmi o kadar övdüler övdüler hiç bi boka benzemiyomuş :S
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
Filmi o kadar övdüler övdüler hiç bi boka benzemiyomuş :S
-----------------------------hiç sorma ilkkez uyuklayarak bi film izledim ne düzgün vampir kapışması var nede düzgün aşk herşey karışık
-
Bence film guzeldi, hele bide EA su harry potter gibi 10 tane oyun yapsin Twilight'a 10 numara olur :D
-
tiwiyi direkt download linki isteyenler pm atabilir
-
korku filmlerini çok severim , bu gazla bu filmi indirip izledim ki bin pişman oldum. vasat bile değil iğrenç bir film ne konu var ne mantık, ne oyunculuk ne görsel bir yanı var yorum yapmamın tek nedeni de bu salak filmin insanları korumak. ben yaptım o hatayı siz yapmayın gidin ivedik izleyin, dünyayı kurtaran adam izleyin