Twitter Da Engellediğim Hesaplar Hala Twitlerimi Çekebiliyor.
-
coLin bunu yazdıwordros bunu yazdıcoLin bunu yazdıwordros bunu yazdıcoLin bunu yazdı
vay arkadaş. Adamlar işi biliyor. Milletin twitlerini çekip çekip otomatik olarak attırıyorlar. Aynı hesaplardan ofpof.com linklerinin reklamını yapıyorlar.
Sözün özü başkalarının twitleri üzerinden takipçi kasıp, o takipçilere hem twit sunuyorlar hemde reklam yapıyorlar.
Emek hırsızlığı fakat mantıklı iş. Kaç k takipçileri var merak ettim ?
5 hesap çekiyor. 100K ile 250K arası takipçileri var hesapların.
Hay maşallah. Sizin sayfanın kaç k hocam takipçisi ?
EDİT : Otomatik çekiyorsa, gönderileniizin sonuna @kullanıcıadınız yazının kaynagi tarzı birşey ekleyebilirsin dostum.
800K takibe takip hesap
Maşallah Maşallah. Dediğim taktiği bir dene dostum. Haber paylaşımı yapıyorsan, tek tük bizim HaberOldun'uda paylaşmanı beklerim :)
-
coLin bunu yazdıwordros bunu yazdıcoLin bunu yazdıwordros bunu yazdıcoLin bunu yazdı
vay arkadaş. Adamlar işi biliyor. Milletin twitlerini çekip çekip otomatik olarak attırıyorlar. Aynı hesaplardan ofpof.com linklerinin reklamını yapıyorlar.
Sözün özü başkalarının twitleri üzerinden takipçi kasıp, o takipçilere hem twit sunuyorlar hemde reklam yapıyorlar.
Emek hırsızlığı fakat mantıklı iş. Kaç k takipçileri var merak ettim ?
5 hesap çekiyor. 100K ile 250K arası takipçileri var hesapların.
Hay maşallah. Sizin sayfanın kaç k hocam takipçisi ?
EDİT : Otomatik çekiyorsa, gönderileniizin sonuna @kullanıcıadınız yazının kaynagi tarzı birşey ekleyebilirsin dostum.
800K takibe takip hesap
Maşallah :)