folder Tahribat.com Forumları
linefolder Sosyal Ağlar
linefolder Twitter Hashtag Paylaşımı

Twitter Hashtag Paylaşımı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    youshes12 bunu yazdı
    zumsuk bunu yazdı

Oha şaşırdım, şimdi ben konu açmaya giriyordum :D

TBT olarak güç denemesi yapalım.

Öncelikle tag bulalım düzgün, anlaşalım. Twitter'da sol tarafta en çok konuşulan 10 kadar konu ve hashtag görünür.

---

olabilir düzgün birşey bulunursa en başa yazarım TT yaparız :D

Mesajı düzenledim. Hashtag ve saat verelim, sonra asılalım o saatte. 

TT yapabilecek miyiz görelim. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı

Oha şaşırdım, şimdi ben TT denemesi için konu açmaya giriyordum :D

TBT olarak güç denemesi yapalım.

Öncelikle tag bulalım düzgün, anlaşalım. Twitter'da sol tarafta en çok konuşulan 10 kadar konu ve hashtag görünür.

---

Şimdi adam gibi tag bulalım derim. #bendensin ile tahribat arasında bir bağlantı yok. Bağlantılı birşey yapalım. 

#TBTliTakipte

tarzı birşey olabilir. Millet TBT ne diye bakar. Hem twitter'dan tahribat müridlerini takip ederiz. Sayılar artar.

Örneğin ben şunu yazdım ;

https://twitter.com/e_emrecetin/status/365787711572938753

Hashtag mavi görünüyor. Tıklayın, diğer tweetler görünecek (tabi şimdi atan yok).

---

Sağlam mesajlar olursa ; retweet ve fav (tekrar tweet ve favori) butonlarına basın. Bunlar, mesaj yazmaktan daha fazla puan elde etmesine neden oluyor. Yani mesaj kadar  (hatta daha çok); mesajların retweet edilmesi ve favorilere eklenmesi de etkilidir.

Bir saat verelim (atıyorum 15.00) ve o saatte herkes birşeyler paylaşsın, paylaşılanları favlasın ve ilginç birşey yazılırsa retweetlesin.

Eminim twitter'da sağlam birşeyler yapılır.

Takipçi adına kasılan tt kısa süreli olur, en fazla 1 dakika tutuyorlar takip ttlerini, akabin de düşüyorlar ttden.  Gene çıkarsın gene şak diye düşürürler bu hep böyle oluyor.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

Bu nedir amk :S

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cicosz
    cicosz's avatar
    Erkek

elif bilgin adlı kızımız için bir şeyler yapsak daha iyi olur. tt ye girme ihtimali yükselir hem de google bilim fuarında gururumuz için oy toplayabiliriz. ne dersiniz.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    coLin bunu yazdı

Takipçi adına kasılan tt kısa süreli olur, en fazla 1 dakika tutuyorlar takip ttlerini, akabin de düşüyorlar ttden.  Gene çıkarsın gene şak diye düşürürler bu hep böyle oluyor.

Fark etmez abi ;

#hergünTBT

gibi birşeyde yapılır.

Hashtag'a çabuk karar verelim de, hemen konu açıp yardıralım. Tahribat hangi saatlerde yoğun oluyor bir bakayım ona ; o saatlerde asılalarım Twitter'a.

Aslında 

#BizHergün

gibi bir hastag'e herkes yazacağından daha kolay olur. Fikirler gelsin, hemen planlama yapıp devam edelim.

Tahribat'ın gücünün yeteceğini düşünüyorum bunun için. Sosyal ağlarda biraz zayıf kaldık Tahribat ailesi olarak.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

tahribatla toplanıp ineğe bile girilmez hocam olmaz yani.. djalper derdi inanmazdım dogriymiş.

Toplam Hit: 2188 Toplam Mesaj: 17