Twitter Hashtag Paylaşımı
-
youshes12 bunu yazdızumsuk bunu yazdı
Oha şaşırdım, şimdi ben konu açmaya giriyordum :D
TBT olarak güç denemesi yapalım.
Öncelikle tag bulalım düzgün, anlaşalım. Twitter'da sol tarafta en çok konuşulan 10 kadar konu ve hashtag görünür.
---
olabilir düzgün birşey bulunursa en başa yazarım TT yaparız :D
Mesajı düzenledim. Hashtag ve saat verelim, sonra asılalım o saatte.
TT yapabilecek miyiz görelim.
-
zumsuk bunu yazdı
Oha şaşırdım, şimdi ben TT denemesi için konu açmaya giriyordum :D
TBT olarak güç denemesi yapalım.
Öncelikle tag bulalım düzgün, anlaşalım. Twitter'da sol tarafta en çok konuşulan 10 kadar konu ve hashtag görünür.
---
Şimdi adam gibi tag bulalım derim. #bendensin ile tahribat arasında bir bağlantı yok. Bağlantılı birşey yapalım.
#TBTliTakipte
tarzı birşey olabilir. Millet TBT ne diye bakar. Hem twitter'dan tahribat müridlerini takip ederiz. Sayılar artar.
Örneğin ben şunu yazdım ;
https://twitter.com/e_emrecetin/status/365787711572938753
Hashtag mavi görünüyor. Tıklayın, diğer tweetler görünecek (tabi şimdi atan yok).
---
Sağlam mesajlar olursa ; retweet ve fav (tekrar tweet ve favori) butonlarına basın. Bunlar, mesaj yazmaktan daha fazla puan elde etmesine neden oluyor. Yani mesaj kadar (hatta daha çok); mesajların retweet edilmesi ve favorilere eklenmesi de etkilidir.
Bir saat verelim (atıyorum 15.00) ve o saatte herkes birşeyler paylaşsın, paylaşılanları favlasın ve ilginç birşey yazılırsa retweetlesin.
Eminim twitter'da sağlam birşeyler yapılır.
Takipçi adına kasılan tt kısa süreli olur, en fazla 1 dakika tutuyorlar takip ttlerini, akabin de düşüyorlar ttden. Gene çıkarsın gene şak diye düşürürler bu hep böyle oluyor.
-
Bu nedir amk :S
-
elif bilgin adlı kızımız için bir şeyler yapsak daha iyi olur. tt ye girme ihtimali yükselir hem de google bilim fuarında gururumuz için oy toplayabiliriz. ne dersiniz.
-
coLin bunu yazdı
Takipçi adına kasılan tt kısa süreli olur, en fazla 1 dakika tutuyorlar takip ttlerini, akabin de düşüyorlar ttden. Gene çıkarsın gene şak diye düşürürler bu hep böyle oluyor.
Fark etmez abi ;
#hergünTBT
gibi birşeyde yapılır.
Hashtag'a çabuk karar verelim de, hemen konu açıp yardıralım. Tahribat hangi saatlerde yoğun oluyor bir bakayım ona ; o saatlerde asılalarım Twitter'a.
Aslında
#BizHergün
gibi bir hastag'e herkes yazacağından daha kolay olur. Fikirler gelsin, hemen planlama yapıp devam edelim.
Tahribat'ın gücünün yeteceğini düşünüyorum bunun için. Sosyal ağlarda biraz zayıf kaldık Tahribat ailesi olarak.
-
tahribatla toplanıp ineğe bile girilmez hocam olmaz yani.. djalper derdi inanmazdım dogriymiş.