Twitter‘Da Fenomen Olmak
-
Eskiden Okan'ın seni takip etmesi yada senden rt yapması çok kazandırıyordu şimdi durum ne bilmiyorum. Cicişler yada hilal cebeci de senin twitini beğenirsen yürürsün oradan ama tabi sürekli yapman lazım ki 3-5 bin kişi bulasın. En iyisi öylesine takılmak kasmayla uğraşıp ne yapacaksın ki
-
BarisYigit bunu yazdı
al benden de o kadar..
https://twitter.com/oda_parfumu
aga bu nedir ? 8.129 kişiyi bulup tek tek zikesim geliyor...
len ben de takip etmeyi düşündüydüm bi ara. hani mürit müridi şapamazdı :D
o kadar fenomen içinde en mantıklısı bunu takip etmek olur nan ::D
elemanda zehir gibi kafa var bi taraftan bakınca ;)
diğer taraftan bakınca amele orası ayrı :)
fikir güzel ama. bi de 36dk de bir pısttlaması mantıken iyi de pratikte amele işi.
:)
-
BarisYigit bunu yazdıKutengri bunu yazdı
Bu fenomen geçinenlerin yüzde doksanı gerizekalı.Aralarında bi kaç tane iyi var sadece.
Gerizekalının biri burçları yorumluyor. ''Aşkım bu çocuk sana bakmayacak umudu kes''diyor.Çok komikmiş gibi yüzlerce gerizekalı kızımızda bunu rtliyor.
Çok sinirliyim sayın müritler.
al benden de o kadar..
https://twitter.com/oda_parfumu
aga bu nedir ? 8.129 kişiyi bulup tek tek zikesim geliyor...
Koptum amk :D:D: askjfhsdkjfk :D:D
-
"Takipçi Satın Alma"
Dediğin olay çok basit bir şekilde yapıyorlar.
Benim takip ve takipçi sayım yukarda gördüğün gibi, nasıl oldu bilmiyorum. 3 gün önce bu rakam 1.350'ydi. Dün 300'e düşürdüm. Duvarımda tonlarca ReTweet kaplıyor. Birçok sosyal ortamda hesabım var hepsini biribirne bağlarken bir uygulamaya izin vermişim. Öyle bir sistem kurmuşlarkin. Belli hesaplar var.
500.000 Takipci
300.000 Takipci
100.000 Takipci
90.000 Takipci
Rakamlar bu şekilde aşşağı 50,100'er iniyor. Sistem'i şöyle kurmuşlar. 500 olan 300 takipcinin tweetlerini, 300 olan 100, 100 olan 90' takipcisi olanı ReTweet atıyor. Benim tweetlerimden 1 tanesi RT' almıştı. Nasıl olduda yaptılar bilmiyorum. 100 Takipci geldi anında. Sonra kaldırdılar. Yani, satın alma dedikleri aslında. Senin tweetini RT'liyorlar. Pat pat takipci geliyor. Adam senden satın aldığı parayı 2 rt atıyor sana. şak 50,000 takipci.Bu heriflerden 1 tanesi ele geçirilse. Fevrimiz değişir. :)
Fenomen'liği boşver. Seni takip etmekten çıkmayacak 300 takipci bul. Onlar RT'de atıyorlar. Seninle konuşuyorlarda.
-
Otocu'nun dedigi gibi 300'u gecerse boku cikiyor.
Oteyandan Otocu; retweetleri kapat abi.
-
zumsuk bunu yazdı
Otocu'nun dedigi gibi 300'u gecerse boku cikiyor.
Oteyandan Otocu; retweetleri kapat abi.
Yok hocam görmem iyi oluyor. Ben kendim isteyerek takip etmediğim için. Engelledim şahısları.
-
valla ben bi 10-15k twitter patlatıp bütün takipçileri kendi twitter hesabıma yönlendiricem yaza dogru şimdi ayıklamaya başladım 1k 2k
-
Adult hesabı aç :)
-
Allura bunu yazdı
valla ben bi 10-15k twitter patlatıp bütün takipçileri kendi twitter hesabıma yönlendiricem yaza dogru şimdi ayıklamaya başladım 1k 2k
Nasıl patlatcan hocam ? :)
-
hacı şahsen benim takipcim 500 lerde bisi. çok fazla değil. ama sosyal ağlarda fame olmak için gerçektede biraz fame olmalısın gibi geliyo bana. bilmiyorum. ama dediğim gibi ben ne aktif tweet atan birisiyim nede çok kişiyi takip ediyorum. 40 kişiyi falan takip ediyorum. fakat gerçekteki durumun bu konuda çok önemli