U Torent Artık Yok Mu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

Hocam nasıl internete giriyorsunuz bilmiyorum ama dns değiştirmeden bile çok rahat girilebiliyor.Öyle kapak falan istiyorsan bu resme de bir bak derim

dostum modemi açıyom, chrome ff ie herhangi birine çift tıklayıp giriyorum internete ben. ben zaten dns değiştirmen lazım demedim :) belki o siteye girmeyen dnsden kaynaklanıyordur dedim :)

+ google dns kullanıyorum. otomatik yaptım gene girmedi.

vol II

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı
    joe_black bunu yazdı

abi çalışıyo eskisi gibi. sadece fake dosyalar reklamlar falan çok dikkat et.

http://www.torrentz.eu buradaki torrentlerde sıkıntı yaşamadım.

edit: abi bahsettiğin olay bende de var sanırım DNSden kaynaklanıyor.

dalga geçen arkadaşlar da resmi indirebilir kapak niyetine anlayıp anlamadan dalga geçmeyin koca adamla. insaf yahu

Hocam nasıl internete giriyorsunuz bilmiyorum ama dns değiştirmeden bile çok rahat girilebiliyor.Öyle kapak falan istiyorsan bu resme de bir bak derim

dns li ve dns siz açmıyor sabahtan beri demek istediğim buydu sadece bende deil açmayan çok kişi var

Hocam hadi sitesi açılmadı google a utorrent yazarsan 2. 3. linkler zaten cnet ya da filehippo yani tamamen güvenilir download siteleri.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı
    joe_black bunu yazdı

dalga geçen arkadaşlar da resmi indirebilir kapak niyetine anlayıp anlamadan dalga geçmeyin koca adamla. insaf yahu

dns li ve dns siz açmıyor sabahtan beri demek istediğim buydu sadece bende deil açmayan çok kişi var

Hocam hadi sitesi açılmadı google a utorrent yazarsan 2. 3. linkler zaten cnet ya da filehippo yani tamamen güvenilir download siteleri.

Zaten 7-24 torrent download yapıyorum hocam , istemci sorunum yokta arkadaşın sıkıntısı utorrente girememek kapandıgını sanmak.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

yoksa siz hala tor dns :S:S biz proxy gectik babaa :F

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

utorrent.com'da bir problem yok, yalnızca google dns ile erişilmiyor, otomatik dns ile girmeyi denerseniz bir problem olmadığını göreceksiniz.

ayrıca utorrent indirmek için utorrent.com sitesine girmeye gerek var mı o da ayrı.

iyi geceler.

(vuze kullanın torrent için)

http://kocaer.me
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

Adam bing le aramış beyler bulalmaması gayet normal.:D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı
    joe_black bunu yazdı

aynen durum bu vınn ıle ulasamıyorum mısal dns denedım tabı kı

ayrıca sureklı gıttıgım bi kafe var oradan da gırıs yapmıyor

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

bu dns olayı bendede geçenlerde facebook' a girememe problemi yarattı..

dns yokken girmiyordu aynı sayfayı alıyordum. dns girdim çatır çutur giriyor facebook'a..

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Bende de açılmıyor ve proğram kendisini bile guncelliyemiyor,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

ne zırvalamışsınız yav..

gogıldan arattım bulmuyor..

joe_black  de size kapak yapmış saolsun..

herkese tşkür bir open dns deneyim bakalım

ltcelik tarafından 24/Kas/12 21:03 tarihinde düzenlenmiştir

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
Toplam Hit: 4856 Toplam Mesaj: 42