U Torent Artık Yok Mu?
-
torpedo_XL bunu yazdı
Hocam nasıl internete giriyorsunuz bilmiyorum ama dns değiştirmeden bile çok rahat girilebiliyor.Öyle kapak falan istiyorsan bu resme de bir bak derim
dostum modemi açıyom, chrome ff ie herhangi birine çift tıklayıp giriyorum internete ben. ben zaten dns değiştirmen lazım demedim :) belki o siteye girmeyen dnsden kaynaklanıyordur dedim :)
+ google dns kullanıyorum. otomatik yaptım gene girmedi.
vol II
-
PanxeR bunu yazdıtorpedo_XL bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
abi çalışıyo eskisi gibi. sadece fake dosyalar reklamlar falan çok dikkat et.
http://www.torrentz.eu buradaki torrentlerde sıkıntı yaşamadım.
edit: abi bahsettiğin olay bende de var sanırım DNSden kaynaklanıyor.
dalga geçen arkadaşlar da resmi indirebilir kapak niyetine anlayıp anlamadan dalga geçmeyin koca adamla. insaf yahu
Hocam nasıl internete giriyorsunuz bilmiyorum ama dns değiştirmeden bile çok rahat girilebiliyor.Öyle kapak falan istiyorsan bu resme de bir bak derim
dns li ve dns siz açmıyor sabahtan beri demek istediğim buydu sadece bende deil açmayan çok kişi var
Hocam hadi sitesi açılmadı google a utorrent yazarsan 2. 3. linkler zaten cnet ya da filehippo yani tamamen güvenilir download siteleri.
-
torpedo_XL bunu yazdıPanxeR bunu yazdıtorpedo_XL bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
dalga geçen arkadaşlar da resmi indirebilir kapak niyetine anlayıp anlamadan dalga geçmeyin koca adamla. insaf yahu
dns li ve dns siz açmıyor sabahtan beri demek istediğim buydu sadece bende deil açmayan çok kişi var
Hocam hadi sitesi açılmadı google a utorrent yazarsan 2. 3. linkler zaten cnet ya da filehippo yani tamamen güvenilir download siteleri.
Zaten 7-24 torrent download yapıyorum hocam , istemci sorunum yokta arkadaşın sıkıntısı utorrente girememek kapandıgını sanmak.
-
yoksa siz hala tor dns :S:S biz proxy gectik babaa :F
-
utorrent.com'da bir problem yok, yalnızca google dns ile erişilmiyor, otomatik dns ile girmeyi denerseniz bir problem olmadığını göreceksiniz.
ayrıca utorrent indirmek için utorrent.com sitesine girmeye gerek var mı o da ayrı.
iyi geceler.
(vuze kullanın torrent için)
-
Adam bing le aramış beyler bulalmaması gayet normal.:D
-
PanxeR bunu yazdıtorpedo_XL bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
aynen durum bu vınn ıle ulasamıyorum mısal dns denedım tabı kı
ayrıca sureklı gıttıgım bi kafe var oradan da gırıs yapmıyor
-
joe_black bunu yazdı
bu dns olayı bendede geçenlerde facebook' a girememe problemi yarattı..
dns yokken girmiyordu aynı sayfayı alıyordum. dns girdim çatır çutur giriyor facebook'a..
-
Bende de açılmıyor ve proğram kendisini bile guncelliyemiyor,
-
ne zırvalamışsınız yav..
gogıldan arattım bulmuyor..
joe_black de size kapak yapmış saolsun..
herkese tşkür bir open dns deneyim bakalım
ltcelik tarafından 24/Kas/12 21:03 tarihinde düzenlenmiştir