Ub8untu 6.10 Mu Pardus 2007 Mi
-
hocam bir yonden yanlıs sayılmassın ama pardus ile ubuntu arasında şoyle bir fark var yada bana öyle geliyor
pardusda ev kullanıcılarına yönelik ubuntu gibi fakat güvenlik,prg geliştime vs vs... bunlar ubuntuda çok zor hocam..
bence iyi bir tercih yaptı--kendi görüsüm..
-
Hacı edubuntu kur en iisi :D:P
-
pardus kullandım phpmyadmin bile kuramadım
(benim hatam tabiki ama gıcık oldum pisi paketlerine).... ubuntuya geçtim bağlan depoya kur gitsin edubuntuyla arasındaki tek fark gelen programlar birde kırmızı tema...ubuntu-tr grubunun web sitesi şu an kapalı oradaki ubuntu dökümanları cok sağlam ubuntunun kendi forumundada "how to" şeklinde dökümanlar mevcüt kolay gelsin...
-
verilen destekten ötürü pardus2007 tüm yazılımlar süper şekilde çevrilmiş, sistem hızlı ve süper kararlı, arkasında görkem çetin var, takıldığın yer olduğunda anında yardım geliyor, emulatörlerde hata vermiyor zende çok yüksek verim aldım amd3000 ile üzerinde sanal xp çalıştırıyorum, oyunları mükemmel, pisi paketleri özenle hazırlanmış, daha ne sayayım hocam pardus iste mis gibi hemide yerli. :)
-
Ana kartın intel 965 ve yukarı bir modelse J micron yüzünden pardus yükleyemezsin uyumsuzluk yaratıyor
"Error 23 : Error while parsing number "
Press any key to continue...Gibi bir hata alırsın boot sırasında
-
ne pardus ne ubuntu, kur suse 10.2'yi bi de compiz,xgl,wine,full multimedia xinelib yap hiçbir sorunla arkana bile bakmadan wine sayesinde windowsu bile düşünmeden ilerlersin fakat bir DVD'yi internetten çekmek zaman alabilir, ünivversitede felansan çok rahat çekersin lab. bilgisayarlarından 500kb/s la falan...Ama bence en iyisi SuSE 10.2 hem stabil hem destek fazla ve şu sıralar(2-3 ay önce) Microsoft, Novell'e (SuSE nin distirbütör firması) yakınlaşma politikası izledi ve izlemeye devam edecek yani SuSE'nin önü Dünya çapında açık...
-
Hacım bence Pardus. Çok hızlı gelişiyor, sorunlara kolay çözümler bulunuyor. Hem de destek vermiş olursun.. Tabi karar senin.
-
bence sabayon 3.3 ü kur daha güzel olur
Toplam Hit: 4589 Toplam Mesaj: 19