Ubisoft 4 Oyununu Ücretsiz Oalrak Downloada Sundu(Farcry-Prince Of Persia Ve 2 Oyun Daha)
-
farcry ve prince of persia zamanlarının en ii oyunlarındandı farcry halen iyi bir oyun sayılabilir
ayrıca far cry ın yapımcısı crytek sahipleri 3 turk kardeş crysisin yapımcıları crysisin bu yıla(kasımda cıkcak) damgasını vurması bekleniyor oyun olarak olmasa bile grafik olarak devrim niteliginde seyler yaptılar
2008 ilk ceyreginde farcry ın 2. oyunu da cıkacak
-
RaAmLis bunu yazdı:
-----------------------------dikdatoraa bunu yazdı:
-----------------------------
yav arkadaşlar ben indirdim ubisofta da üye oldum oynamanız için u.s de yaşamak lazım diyor kuran varsa bi anlatsın nasıl kurduğunu
-----------------------------kardes yukardada yazdım üye olurken yasadıgın ülke oalrak us ye seciceksin
-----------------------------
yav birader us yaptık zaten olmuyor yapan var mı acaba ? -
ubisoft'a kafam girsin.
boşuna indirdik 1.2GB
Gelen maile bakın:
Thank you for downloading one of the promotional PC titles made available for ad-supported freeplay over the Labor Day weekend. The promotion is now closed and it is no longer possible to play the games for free.
If you are interested in further information on these titles, please visit our official website at www.ubi.com
İngilizcesi olmayanlar için:
Beleş dağıtılan promosyon oyununu indirdiğiniz için teşekkür ederiz. Ama ne yazık ki promosyonun süresi dolmuştur ve beleş oynamak artık imkansızdır.
Daha fazla bilgi için bilmemne resmi sitesini ziyaret edin.