Ubuntu 10.04 LTS Beta1 Çıktı
-
Sscheme bunu yazdı:
-----------------------------
Güncelleyenler siz beta tester mısınız?
Kusura bakmayın meraktan soruyorum?
-----------------------------Hayır hocam hem merak,hem yenilikleri ve geliştirmeleri görmek hem de geliştiricilere yardımcı olmak (bug bildirimleriyle)
Tamamen gönüllü bir şey.Güzel de birşey (:
-
4 saat oldu indirdim hala güncelliyor :D bu kadar zahmetli oldugunu bilseydim sıfırdan kurardım
-
Süper Olmuş Lan!!! (Bir iki eksiği dışında harbi çok iyi olmuş)

-
z-chan ın uyarısı ile gece yatmadan güncellemeye bıraktım
sabah kurdum her sürüm dahada gelişiyo
tercrübem az ama ilk bakışta aşk bu olsa gerek :|
-
Güncellemeyi hallettik bitaz morumsu tema bana mac özentisi gibi geldi.Çok fazla bir değişiklik göremedim..Biraz daha kullanmaya devam edelim bakalım.
Ben gnome3 ü bekliyorum
-
Gelsin tabii, Bekliyorum sağlam sürümü... :)
-
Daha fazla incelemli ekran görüntüsü yokmu,
-
Ben 9.10 dan memnunum eğer bu sürümden memnunum derse millet ya da ihtiyaçlarımı gidermede bir sorun olursa yükseltirim fazla bi değişiklik yok zaten.koy mozillaya ben chrome kullanıyorum.
-
denemek için indiriyorum win 7 'nin üzerine kurucam inşallah bir problem cıkmaz.
-
Bu sürüm beta olması rağmen hiç bir hata ile karşılaşmadım diyebilirim. Sistem açılışı ve kapanışında gözle görülür bir şekilde hızlılık var. Bir kaç yardımcı program eklemesi yapılmış. Ana arama motoru olarak yahoo kullanıyor bildiğiniz gibi. Eğer ubuntu'nun daha iyi yerlere gelebilmesi istiyorsanız yahoo kullanmanızı tavsiye ederim.