Ubuntu 11.04 : Grub-Minimal BASH-Like Line Editing İs Supported...
-
ubuntum çöktü bu hatayı nasıl düzeltebilirim :F
-
nasıl bir işlem yaptında çöktü?
-
sandman bunu yazdı:
-----------------------------
nasıl bir işlem yaptında çöktü?
-----------------------------sadece dün bi güncelleme yapmak istedi yükledim güncellemeyi herşey normal çalışıyordu kapattım açtım açılmıyor :F
-
gruptan recovery i mod u seçerek girmeyi dener misin ?
Ardından paketleri kontrol ettir, rahatça yapabilirsin orada seçeneği var.
Sonra oradan açmayı dene, komut satırı gelince user adını yaz sonra passwordünü
sonra komut olarak startx gir, bakalım dene bir.
-
anubisx bunu yazdı:
gruptan recovery i mod u seçerek girmeyi dener misin ?
Ardından paketleri kontrol ettir, rahatça yapabilirsin orada seçeneği var.
Sonra oradan açmayı dene, komut satırı gelince user adını yaz sonra passwordünü
sonra komut olarak startx gir, bakalım dene bir.
-----------------------------hocam recovery mod'u nasıl seçeceğim ? bi açılıyo siyah ekran grub> diye bir imleç var ne yazsam unknown command diyor.Bu arada benim ubuntu windowsun içine kurulu.
-
wupi ile kurulması sorun yaşatıyor nedense.Kernel güncellemesi yaptıysan sorun olmuş olabilir.Grub'da hiç kernel secenekleri geliyorm
-
sandman bunu yazdı:
wupi ile kurulması sorun yaşatıyor nedense.Kernel güncellemesi yaptıysan sorun olmuş olabilir.Grub'da hiç kernel secenekleri geliyorm
-----------------------------hocam hiç seçenek falan gelmiyo başlıkta yazdığım hata yazıyo uzun uzun sora da altta bi tane imleç komut yazmamı bekliyo.onun dışında ekranda başka bişey yok.
-
ubuntu cd sini tak ve bilgisayarı çalıştır. ubuntu ekranı geldiğinde kurtarmayı (ya da recovery) seç.
-
Olgunisik bunu yazdı:
ubuntu cd sini tak ve bilgisayarı çalıştır. ubuntu ekranı geldiğinde kurtarmayı (ya da recovery) seç.
-----------------------------eyw hocam deniyim bakalım.
-
sokoban bunu yazdı:
Olgunisik bunu yazdı:
-----------------------------eyw hocam deniyim bakalım.
-----------------------------ubuntu cd'sini taktım ancak kurtarma seçeneği çıkmadı sadece try ubuntu ve install ubuntu var . try ubuntuya tıkladım ama orada da herhangi bir recovery işlemi yapılamıyor live cd ile mi yapmam gerekiyordu acaba ?
-
gecen gun bende yaptim o lanet olasi guncellemeyi sonu 35 olani kernel panic aldim neyseki recovery mod'dan girip eski kerneli yukledim sonrada onu sildim daha guncellemiyorum :)