Ubuntu 11.04 Çıktı
-
dyrnade bunu yazdı:
-----------------------------
Gecement bunu yazdı:
-----------------------------
Türkçe dil desteği şimdilik tam anlamıyla yok. Hoş gerekte yok ama kurarken türkçe olarak seçtim dili ve dil güncellemesi yapamadı.
Yarı Türkçe yarı ingilizce takılıyoruz kendisiyle şimdilik.
64bit kurdum. Windows vista (32bit) da buz gibi olan laptop, ubuntu da hissedilir ölçüde ısınıyor. Sebebini bilen var mı?
-----------------------------Sorunun cevabı burda
http://turkceprogramming.blogspot.com/2011/01/ubuntuda-isnma-sorunu.html
Bu arada bende fikrimi soyleyim deli agir calisiyor pc ne Ubuntuymus bekledigime degmedi bu yuzden :D Eski sürüme geçmek en güzeli zaten alışamadım bu unity e klasikte çalıştırayım ya da.
-----------------------------Link için sağol bi ara incelecem umarım sorun çözülür.
-
Antalyada suan havuzun basinda orami burami yaya yaya yatiyorum (evet sabahin bu saatinde) simdi bunu download etmeye de basladim 10.10 dan gecis yapacam haydi hayirlisi.
-
kalk uyan bi yüzünü yıka
-
Bende başladım indirmeye.Hız oldukça iyi ve stabil.
Kurup deneyelim bakalım.
-
Unity'nin çok dandik olduğunu düşünen bir ben mi varım? Gnome 3 te kuramadım zaten adam gibi. Mint Gnome 3 ile gelecekmiş ona bakayım bari veya Fedora kurarım yine.
-
Alışılmadık bir arayüz.Kullanışlı olsun diye tasarlanmış ama çok karmaşık geldi bana.
Genel olarak bakarsak pek sorun yok gibi.
-
ayarlar nerede yahu? bu arada driverları nereden indirebiliriz?
-
ben sevmedim =) 10.10'a geri dondum biraz daha boyle gelisin de updateler filan ciksin biraz. Benim HP de sorun cikartmadi ama Dell'de isinma yapti. hiz konusunda acilisi biraz yavas ama sonraki islemlerde gayet iyi.
isinma sorunu yuzunden vmware'de test etmeye devam edebilirim belki ama suanda 11.04'e gecicem diyemem.
-
ubuntu 10 10 dan 11 04 yükseltme yaptım çöktü açılmadı sıfırdan kurulum yaptım dil desteği ubuntuone ve aygıt sürücü desteği çalışmıyor ekrankartımı manuel tanıttım çalıştırdım wireless kartımında sürücülerini manuel yükledim onuda henüz çalıştıramadım çok sorunlu bi sürüm olmuş
-
hmm bu demek oluyor ki 11.04 bayağı sorunlu.
Ubuntutr'de de aynı sorunlar var boşa yeni bir dwd yakmayalım :)