Ubuntu 12.04 Kurdum Fakat İnternete Giremedim Bi Yardim Edin
-
Milamber bunu yazdı
yav şikayete bak, bilgisayar zaten notebookmuş 2 dakka kabloya tak sonrasında zaten mesele değil, linux çok hızlı yapar işlerini internet bağlantından problem yoksa ve wireless driverı çok büyük değilse genelde linux ta 10 mb yi geçen wireless görmedim ekran kartı büyük oluyor ama o ayrı. sonra zaten beryl falan kurar sefasını sürersin
canım kardesim ilgine cok tesekkür ederimde. CAT5 kablom yok yani illaki wireless ile baglamma gerekiyor. İşte ayrica bu wirelessin setup dosyasini bir yerden indirip direk yükleyemezmiyiz bunu soruyorum. Bir newi ayricada Wireless gosteriyor bilgisayarda sadece ag baglantilarini göstermiyor misal kablosuz ag baglantilari gösterilir ya wifi cubugunda o yok işte.
-
scarletbeard bunu yazdıMilamber bunu yazdı
yav şikayete bak, bilgisayar zaten notebookmuş 2 dakka kabloya tak sonrasında zaten mesele değil, linux çok hızlı yapar işlerini internet bağlantından problem yoksa ve wireless driverı çok büyük değilse genelde linux ta 10 mb yi geçen wireless görmedim ekran kartı büyük oluyor ama o ayrı. sonra zaten beryl falan kurar sefasını sürersin
canım kardesim ilgine cok tesekkür ederimde. CAT5 kablom yok yani illaki wireless ile baglamma gerekiyor. İşte ayrica bu wirelessin setup dosyasini bir yerden indirip direk yükleyemezmiyiz bunu soruyorum. Bir newi ayricada Wireless gosteriyor bilgisayarda sadece ag baglantilarini göstermiyor misal kablosuz ag baglantilari gösterilir ya wifi cubugunda o yok işte.
hacı zaten kablo 3 5 lira bişey al bi kenarda dursun bakarsın ilerde gene lazım olur
-
sorununu tarif edemeyen kişiye kimse yardımcı olamaz hocam. senin driver kurulu mu? driver kurulu değilse donanım aygıtı nedir? (örnek:broadcom bcm4312)
diğer türlü donanım driverı kurulu ise aşağıdaki bağlanılır.
-
Sorunu 10 numara anlattim hocam. Wireless ikonu gözüküyor. Fakat kablosuz ag bağlantilari gözükmüyor. Bundan daha basit nasil anlatayim. Ubuntuyu hayatimda ilkkez görüyorum. Konu Hakkinda benimde net bi bilgim yok
-
hocam toshiba ile sıkıntı varmış
şuraya konu açarsan daha iyi yardımcı olurlar. Biraz baktmda bulamadım. Yani sürücü indirmekten başka çözümün yok
-
hocam yapılacak olan şey belli o zaman. sen bize makinenin tam modelini vereceksin yada wireless kartının tam modelini vereceksin buradan birileri senin için bulacak, daha sonra onu windowsunda direk c:/ ye atacaksın. ubuntu zaten c diskini bilmem ne diski olarak görür. bilmem ne diyorum çünkü o isim bazen ilginç şekillerde değişiyor,
sonra yine daha önceden aldığın deb uzantılı paketin nasıl kurulduğunu öğrenmiş olacaksın konsoldan gereken komutları çalıştıracaksın bitti gitti. ama yinede yukardaki arkadaşın dediği gibi cat5 kablo almanı tavsiye ederim bazen çok inanılmaz şekilde lazım olabiliyor.