Ubuntu 7.10
-
arkadaşlar ubuntu ne zamandır 7.10 üzerinde çalışmaktaydı ve bu ürünüde çıkardı kullanan arkadaşalrımız varsa tavsiye derim bu sürümü ama tr desteği yok şuan onuda hatırlatmakta fayda var. ama ebet kullanıcı arkadaşlar ilk günden indirip denemişlerdir... iyi çalışmalar
-
hea amk, 7.10 güzel, ama betası daha stabildi, bunu da stabil yaptım ama uğraştırdı tabe, zaten ubuntu kullanan adam türkçe kullanmaz arkadaş, çevirmenler göt gibi çeviriyo bi bok anlaşılmıyo...7.10'da mükemmele ulaştılar galiba, 1 buçuk hafta oldu güncellicek bişii bile bulamadı adamlar :D
-
evet haklısın bu konuda sana katılıyom ama zaten kurcaladığında seninde günceleme ihtiyacı duyacağın yer yokki kaçtır gece gündüz kurcalıyom temiz :) iide olmuş ama son nokta değil elbet çalışmalara devam edilecek her zamanki gibi :) ve ilk başlayanlar için tr den bahsetmiştim orjinal kullanıcılar asla hiç bir prog tr kullanmazlarki :)) görüşürüz
-
Nedense Debian tabanlı sistemlere bir türlü alışamadım sevmiyorum:)Üniverside de Ubuntuyu bir çok kişinin kullandıgı bazı bilgisayarlara yükledim önce bikbik ötüler halada laf söylüyorlar yok nasıl kullanıcaz felan benden de cevap aynı sadece tıklayın.....7.10 iyidir ama ilerisi için çok daha büyük projeleri varmış öyle söyleniyor.
-
nie Türkçe kullanınca dadmin olamıolarmı die salakça bi cümle kullanırdım ama pardus türkçe olduğu halde anlaşılmadığını bildiğim için bilgisayarda ing. abicim
-
arkadaşlar ubuntuyu kullanamıyoz veya bunun gibi sorunlarnız varsa ubuntu ile ilgili siteler var google yazın ve orada yardımlar alın ve kullanımıda okadar zor değil sadece ilk kullananlar belki biraz zorlanırlar oda windows mantığıyla çalışmadığından zaten windows mantığında çalışsa Linux olmazdı :) neyse bu arada youtubeden de güzelliklerini görebilirsiniz kullanımı ner,ler yapıldığı falan bence bi göz atın fikriniz değişebilir :)
http://www.youtube.com/results?search_query=ubuntu -
wine 0.9.46, Catia çalışıyoooo!!! oley amk...
bunun 1.0 sürümünü çok merak ediyom, acep çalıştıramadığı windows programı kalcak mı? :D
-
arkadaşlar çalıştıramayacağınız windows programı yok içinde yeterki kurcalayın ve araştırın uygulamarı iyi kullanırsanız içinde çalıştıramaaycağınız özellik yoktur :)) ama kafa yormanız gerekebilir ( yeni kullanıcılar tabi )
-
ben sipariş verdim 1 ay sonra gelince yazarım bura :D
-
ezik linux. Hiç bişi çalışmaz. oyun yüklersin yok. program yüklersin yok..
-
nerden sipariş ediliyor bu karın ağrısı? ücretli mi?
Toplam Hit: 4759 Toplam Mesaj: 20