Ubuntu 7.10

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CANN1
    CANN1's avatar
    Erkek
    arkadaşlar ubuntu ne zamandır 7.10 üzerinde çalışmaktaydı ve bu ürünüde çıkardı kullanan arkadaşalrımız varsa tavsiye derim bu sürümü ama tr desteği yok şuan onuda hatırlatmakta fayda var. ama ebet kullanıcı arkadaşlar ilk günden indirip denemişlerdir... iyi çalışmalar

Carpe Diem
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hea amk, 7.10 güzel, ama betası daha stabildi, bunu da stabil yaptım ama uğraştırdı tabe, zaten ubuntu kullanan adam türkçe kullanmaz arkadaş, çevirmenler göt gibi çeviriyo bi bok anlaşılmıyo...7.10'da mükemmele ulaştılar galiba, 1 buçuk hafta oldu güncellicek bişii bile bulamadı adamlar :D

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CANN1
    CANN1's avatar
    Erkek
    evet haklısın bu konuda sana katılıyom ama zaten kurcaladığında seninde günceleme ihtiyacı duyacağın yer yokki kaçtır gece gündüz kurcalıyom temiz :) iide olmuş ama son nokta değil elbet çalışmalara devam edilecek her zamanki gibi :) ve ilk başlayanlar için tr den bahsetmiştim orjinal kullanıcılar asla hiç bir prog tr kullanmazlarki :)) görüşürüz

Carpe Diem
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    Nedense Debian tabanlı sistemlere bir türlü alışamadım sevmiyorum:)Üniverside de Ubuntuyu bir çok kişinin kullandıgı bazı bilgisayarlara yükledim önce bikbik ötüler halada laf söylüyorlar yok nasıl kullanıcaz felan benden de cevap aynı sadece tıklayın.....7.10 iyidir ama ilerisi için çok daha büyük projeleri varmış öyle söyleniyor.

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiLGeN
    BiLGeN's avatar
    Erkek
    nie Türkçe kullanınca dadmin olamıolarmı die salakça bi cümle kullanırdım ama pardus türkçe olduğu halde anlaşılmadığını bildiğim için bilgisayarda ing. abicim

Hoşgörü
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CANN1
    CANN1's avatar
    Erkek
    arkadaşlar ubuntuyu kullanamıyoz veya bunun gibi sorunlarnız varsa ubuntu ile ilgili siteler var google yazın ve orada yardımlar alın ve kullanımıda okadar zor değil sadece ilk kullananlar belki biraz zorlanırlar oda windows mantığıyla çalışmadığından zaten windows mantığında çalışsa Linux olmazdı :) neyse bu arada youtubeden de güzelliklerini görebilirsiniz kullanımı ner,ler yapıldığı falan bence bi göz atın fikriniz değişebilir :)

http://www.youtube.com/results?search_query=ubuntu 

Carpe Diem
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

wine 0.9.46, Catia çalışıyoooo!!! oley amk...

bunun 1.0 sürümünü çok merak ediyom, acep çalıştıramadığı windows programı kalcak mı? :D 

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CANN1
    CANN1's avatar
    Erkek
    arkadaşlar çalıştıramayacağınız windows programı yok içinde yeterki kurcalayın ve araştırın uygulamarı iyi kullanırsanız içinde çalıştıramaaycağınız özellik yoktur :)) ama kafa yormanız gerekebilir ( yeni kullanıcılar tabi )

Carpe Diem
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    ben sipariş verdim 1 ay sonra gelince yazarım bura :D
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek
    ezik linux. Hiç bişi çalışmaz. oyun yüklersin yok. program yüklersin yok..

Bilgisayar Yazılım & Donanım
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    nerden sipariş ediliyor bu karın ağrısı? ücretli mi?

tahribat.com/murid/tugrulbaba
Toplam Hit: 4759 Toplam Mesaj: 20