Ubuntu Cd Dağıtımı (7.04)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nothing
    nothing's avatar
    Erkek
    pcBear bunu yazdı:
    -----------------------------

7,04 ne zaman çıkcak ya da mp3 çalan bi linux yokmu bi sölein ya :D

-----------------------------

pardus mp3 çalabiliyor. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek

lan ne dummuk adamsınız mp3 çalmıyormuş.

mp3 hepsi çalar ama sağlam bi player istiyorsan administration menusunde synaptics var orda xmms diye arat winamp gibi bişe sonra kur onu. 

ftw
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

daralgeldi bunu yazdı:
    ----------------------------- arkadaşlar sakın inanmayın!!! tamamen bi phishing aldatmacasııı... oraya mail adresinizi ve şifrenizi girdiinizde msn adresiniz hackleiniooo... -----------------------------

Kopardın bni gece gece =D

:)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sau_nightmare
    sau_nightmare's avatar
    Erkek
    linux hakkında pek bi bilgim yok beryl ve aiglx -doğrumu yazdım bilmiyorum- ubuntuda var mı bir de hem win xp hemde linux ayrı partlara kurup kullanabiliyorum sanırım fakat sorun çıkıyormuş diye okumuştum bi yerde ikisini sorunsuz kullanabilir miyim eğer kullanabilirsem linux kurcam pc ye..

çok uzakta uzak denizlerde...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
    beryl aiglx 7.04le entegre gelir sanrım...2 ayrı part. cekip kurabilirsin 5 gb lık bir alan yeter sanırım..xgl arayüzünü mrk edipde kurucaksan ekran kartına dikkat et ATI ve Intel chipsetli olursa kurman cok zor =S ...KDEnin amaroKu gibi bir mp3 calar hiç bir yerde yok albümlere albüm kapagı radyo yayını last.fm felan oldukca güzel ama mp3 calması için xian codec pack kurmanız lazım oda ubuntunun depolarında var

bassinyourface
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    türkçesi varmıymış?

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bsw
    Bsw's avatar
    Erkek
    Türkçesi var baba.. ya homanahoyum gece başladım indirmeye geçen beryl olayını gördüm youtube da vista ile kıyaslamışlar filan hayli enteresan geldi herbişey hareketli oynak bi işletim sistemi dedim "lan adamı işletiyorlar mı harbiden böyle bişey mi" sabah açık bıraktım bilgisayarı öğlene kadar indirdim cd yi.. iş yerinde ilk denemeleri yaptım insanın hoşuna giden tarafı firefox ile fink atıyorsun internette o sırada herif işletim sistemi kuruyor arka tarafta.. biraz karışık (ki ilkkez kullanıyorum linux şeyini ) ya beryl için ek fonksiyonlar gerekiyürmüş sanırım biraz karıştırmak lazım.. (yaşasın kotasız limitsiz internet ama yavaş avradını satayım, serial atayım..)

Keser döner sap döner dün yedim tavuk döner..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    invisible_1905
    invisible_1905's avatar
    Erkek
    Ben sipariş vermiştim 6.06 geldi. 1 - Tamamen türkçe. 2 - Mp3 lerinizi çok rahat dinleyebiliyorsunuz. filmler de dahil. 3- Kardeşlerim biz kullanamayız dedi. Bende hem Xp hemde Ubuntuyu kurdum. Hiçbir problem yaşanmıyor. Sadece başlagıca herkes bilir mi eskiden 98 le birlikte xp kurardık başlagıça aynı şekilde bir yazı geliyor. Sizde işletim sistemini seçiyorsunuz başlıyor.

TIGER şimdi asker 87/2/B Tankçı (www.divxhome.net) Herkesi bekleriz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    fake değil gerçek olması lazım cünkü cdleri alan co arkadaas var
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    tabiki fake değil bana geldi 6.06 şimdi de 7.04 ü sipariş ettim
Toplam Hit: 6310 Toplam Mesaj: 22