folder Tahribat.com Forumları
linefolder Linux ve Diğer İşletim Sistemleri
linefolder Ubuntu Cd"Sini Bana Çok Görüyorlar.

Ubuntu Cd"Sini Bana Çok Görüyorlar.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nothing
    nothing's avatar
    Erkek

9 CDs requested on 2007-04-20. This request was not approved, so no CDs were shipped.

alt tarafı 9 cd istedim.vermediler.(daha önce istediğim 18 cddensonra böyle oldu galiba ... onlardan da 7 tanesi eksik çıktı :) ) 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    benim cdlerde gelmedi hoca heyecan yapma. gelsin kullanırsam ne olayım. kapıma pencereme asıcam

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    falla ben daha önce hiç almadım benimki başka nasıl alınıo onu bile bilmiyom sitesine girdim bi ara üyelik filan diodu ingilizcede yok tabe hemen çıkmıştım :S

Living Death
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    Nerde beleş, oraya yerleş mantığı hiç sevmiyorum.. Soruyorum size, söylediğiniz CD'leri kim kurdu, kim ubuntu kullandı? Hadi CD'ye ihtiyacınız var diyelim, 1-2 tane neyinize yetmiyor da 17 tane istiyorsunuz?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek

a4tech bunu yazdı:
    -----------------------------
    Nerde beleş, oraya yerleş mantığı hiç sevmiyorum.. Soruyorum size, söylediğiniz CD'leri kim kurdu, kim ubuntu kullandı? Hadi CD'ye ihtiyacınız var diyelim, 1-2 tane neyinize yetmiyor da 17 tane istiyorsunuz?

sömürüsnler sömürsünlerde ihtiyaçları kadar , kurmayacak olan kişinin istemesi harbiden çok saçma. 

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    a4tech bunu yazdı:
    hoca iyi demişsin.Ben diyecektim baya önce fakat tartışma çıkar yanlış anlarlar vs.. yüzünden söylemedim.Yani 17-30-40 istediği kadar alsınlar ama raflarda tozlu şekilde duruyor.Uğraşmıyorlar kurmaya bile.Ubuntu,kubuntu bilmem ne hepsindne alsan 3 arkadaşlarıma veririm desen al 250 liradan cd istediğini çektir.Ama başkasını sömürmek varken ??
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    valla bana 20 tane geldi ama daha kullanamadım onları

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shamanist
    Shamanist's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar.O cd lerin her birinde bu amaç uğruna sırf tekelleşme olmasın diye iyi niyetiyle çalışan yüzlerce üniversitenin yüzlerce öğrencisinin emeği yatıyor.Bu çalışmaya saatlerini,günlerini aylarını ve hatta yıllaırnı veren yüzlerce insanın hakkı söz konusu.Üstelik bunu karşılık beklemeden cd şekllinde gönderebiliyorlar.Sırf gelip gelmeyecek diye beklemenin,insan emeğine ne kadar saygısı olacaktır merak ediyorum!

iyi biri değil... TBT
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Suyunu çıkartmamak lazım işin.Adamlar bedava dağıtıyorlar.Kargo ücreti bile almıyorlar.Herşey ceplerinden çıkıyor.Ben aldıklarımın çoğunu dağıttım.Her ne kadar linuxu sevmesemde bu jestlerinden dolayı 1 hafta tahammül ettim kullandım :)  Live CDsini ara sıra takıp kullanıyorum.Ubuntu güzel gerçekten..

λ
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek
    istediğim 3 tane ubuntu cd i bu sabah gelmi eve :D

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

qaMbLer bunu yazdı:
    istediğim 3 tane ubuntu cd i bu sabah gelmi eve :D

ne tesadüf benimde bu sabah geldi yoksa?

yoksa dayın 54 yaşında mı? 

Toplam Hit: 7006 Toplam Mesaj: 31