folder Tahribat.com Forumları
linefolder Linux ve Diğer İşletim Sistemleri
linefolder Ubuntu Hakkinda Biraz Yardima İhtiyacim Var ?

Ubuntu Hakkinda Biraz Yardima İhtiyacim Var ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristux
    baristux's avatar
    Erkek

Çökertmek nedir anlayamadım bir türlü. Bozulduktan sonra yapmayı bilmediğiniz için çöktü diyorsunuz da neyse.

Unity Gnome3 üzerine yapılandırılan bir masaüstü platformudur. Gnome-Shell yerine Unity var işte. Gene kabuk aynı kabuk. İstiyorsan, Unity'i kaldırıp yerine Gnome-Shell kuracaksın.

Linux Mint zaten Ubuntu'dan bozma bir sistem. Farklı olan yanı, istenilen masaüstü politikasını geliştirmiş olmalırıdır fakat Gnome-Shell'in esnek olmayışından dolayı onlar da çok zorlanıyor. Yani menülerde donmalar falan meydana gelebiliyor.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek

baristux bunu yazdı:
    -----------------------------

Çökertmek nedir anlayamadım bir türlü. Bozulduktan sonra yapmayı bilmediğiniz için çöktü diyorsunuz da neyse.

Unity Gnome3 üzerine yapılandırılan bir masaüstü platformudur. Gnome-Shell yerine Unity var işte. Gene kabuk aynı kabuk. İstiyorsan, Unity'i kaldırıp yerine Gnome-Shell kuracaksın.

Linux Mint zaten Ubuntu'dan bozma bir sistem. Farklı olan yanı, istenilen masaüstü politikasını geliştirmiş olmalırıdır fakat Gnome-Shell'in esnek olmayışından dolayı onlar da çok zorlanıyor. Yani menülerde donmalar falan meydana gelebiliyor.

-----------------------------

Crash? 

Bozulduktan sonra akla gelen ilk şey konfigurasyonu sıfırlamak oluyor o da mümkün değil gelmiyor çünkü 

Nedir peki çözümü compizde 2 ayar yaptın diyelim pencereler gitti ayarlar resetlenmiyor nasıl yaparsın anlat öğrenelim madem bi daha ki sefere o yolu uygularım :)

Si vis pacem para bellum.
Toplam Hit: 1972 Toplam Mesaj: 13