Ubuntu Live Cd Harddiski Acamiyor
-
evet linux severler xp coktu ve c de kurtarmam gereekn dosyalar var ama gelin gorun ki ubuntu cannot mount volume diyor
yardimci olursaniz sevinirim google da pek bi bilgi yok bunun hakkinda
-
hdd görüyormu? konsol ac bir adet oraya "sudo mount" yaz bak bakalım görüyormu görüyorsa
bir yere mkdir /yedek diye dosya yarat sonra "sudo mount <diskin> /yedek" yaz baglanması lazım -
hocam cannot find sda2/yedek in /etc/fstab or etc/mtab
diyor
-
benzer sorun diye buna derim
diskin mrb'si gitmiş. mrb fixer ara düzgün çalışan bulursan banada söyle :)
-
mataramasuko bunu yazdı:
-----------------------------hocam cannot find sda2/yedek in /etc/fstab or etc/mtab
diyor
-----------------------------
hacım pardon <diskin> <yedekadıcagın> şeklinde yazıcaksın ters söylemişim hani mrb sorunuysa zaten bir xp cd halleder xp cdsini takıp konsola geçicek ve fixmbr yazıcaksın -
hocam birincisi mrb ne :) ikincisi ben biraz arastirdim duzgun kapatilmadigindan dolayi oluyomus vindowstan guvenle kaldir denilcekmis falan ama bende vindows yuklu deil
-
hocam su anda elimde bir xp cdsi yok :( yani format atmadan burdan kurtarmak zorundayim ve power olmek uzere makina heran reset atabilir
ve c de bir kac film sarki odev falan var kurtarilmasi gereken
-
windows nasıl yüklü degil?
-
yuklu ama acilista guvenli mod falan dio hepsini tek tek denedim acilir gibi olup reset atiyo
-
şimdi yapıcagın en akıllıca şey windows xp cdsi bulmak böylelikle windowsunuda kurtarırsın zaten format atmak için gerekiyor olmadı dedigim gibi yapıcaksın....yine olmadı konsoldan "sudo grub-install <diskinkonumu>"
-
hocam forumda xp live cd vardı o halleder sorununu .bulamazsan yazarsın upload ederim.