folder Tahribat.com Forumları
linefolder Linux ve Diğer İşletim Sistemleri
linefolder Ubuntu Server'a Ubuntu Desktop Kurulum Sonrası Giriş Problemi

Ubuntu Server'a Ubuntu Desktop Kurulum Sonrası Giriş Problemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    hatayi bunu yazdı
    TeRRoR bunu yazdı

Andrei sağolsun baktı ancak bir sonuç alamadık. Enteresan bir vakka olarak tarihe geçti :)

durumu ubuntu forumda filan da paylaş çözümü sana, problemin kaynağının çözümü ubuntuya yarasın

çözemedik hocam, hatta en son sistem uçtuydu galiba :) stackexchange'in ubuntu kısmına yazdım oradanda ses çıkmadı. 

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    TeRRoR bunu yazdı
    hatayi bunu yazdı
    TeRRoR bunu yazdı

Andrei sağolsun baktı ancak bir sonuç alamadık. Enteresan bir vakka olarak tarihe geçti :)

durumu ubuntu forumda filan da paylaş çözümü sana, problemin kaynağının çözümü ubuntuya yarasın

çözemedik hocam, hatta en son sistem uçtuydu galiba :) stackexchange'in ubuntu kısmına yazdım oradanda ses çıkmadı. 

sistem ucmadı da, prosesi köküne kadar öldürdügüm icin kısa süreli bir olay olustu orada.

pm attım sana.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

tmm kullanıcı oluşturuyorsun iyi hoş da, şifresini belirliyor musun passwd ile ?

passwd testuser

Toplam Hit: 1753 Toplam Mesaj: 14