Ubuntucu Arkadaşlar Bir Yardım
-
aynen abim :)
Hevesle yeğene kurduk oda ne yapmış ne etmiş sistemi kubuntuya yükseltmiş .. Hdd' bicimlenmiş Deliye dönmüş :| Ne kadar ağır olursa olsun, isterse 5 - 10 dakikada sistem kendine gelsin tüm işlemler tosba'ğa gibi ilerlesin gram ayrılmayacam he tek üzüldüğüm (.)'ta .. Virüs derdiydi .. Gerçi girdiğim yerler belli pek zarar görmem .
Tekrardan teşekkür ederim abim. hakkaten cok uğraştın :)) yardımın olmasa o kadar da dayanmazdım
-
Güzel hoş ve windowstan hızlı
-
linux-windows tartışması yaratmak istemem ama birşey söylemek istiyorum. büyük konuşmayım da (olmazsa olmaz bir programın sadece windowsta çalıştığı ve alternatifinin bulunmadığı durum dışında)asla ve asla windows gibi lanet olası bir işletim sistemini kullanmam. ben linuxa ilk geçtiğim zamanlar hergün format atardım mesela bir programı çalıştıramayınca format atar pc yi sıfırlardım :) yavaş yavaş öğrendim linuxu. zaten çok zor bir sistem değil. hatta windowstan daha kolay. ilk kurulumlarda böyle sıkıntıların olması normaldir. çünkü ayrı bir dünyaya giriyorsunuz. en basit birşeyi bilmeyince yapamıyorsunuz. sizin onu yapamamanız onun zor olduğu anlamına gelmez. tamamen bilgisizlikten kaynaklanıyor bunlar. şimdi linuxun neredeyse ustası oldum, her işimi yapabiliyorum. herşeyi değiştirebiliyorum. windowstan daha basit ve eğlenceli geliyor linux bana. ama kullanmak istemeyen kullanmaz. seçim kullanıcınındır.
-
Üstad bu masa üstünü nasıl değiştirebiliriz herşey ana ekranda görünüyor ben bunları bir başlatta menüsünde barındırmak istiyorum nasıl ayarlıyoruz onu.
menü için de menü düzenle diye birşey olacak oaradan yapıyosun
edit: panele ssğtıkla özellikler de orada aşağı mı yukarımı nereye çekeceksen söylüyor
söylemeyi unutmuşum
ek olarak zaten fazla oyun oynamam sadece strateji o konudada ageofempiresten commandconquer generalsin son sürümünden rome total var napoleon a kadar en son modernwar fare 2 miydi neydi onuda fazla uğraşmadan çalıştırmıştım sonuç olarak windowsu sadece işte kullanıyorum (ondada iştede kullandığım 3 bilgisayar var birisine geçende arch diğerine slackware kurdum evdeki bilgisyara fedorayla ubuntu kurulu işteki tek bilgisayarda ise yaptığımız tek işlem yüzünden o işlem linuxta çok uğraştırıyor o yüzden windows kurulu oda xp kurulu
sonuç olarak bu dakkadan sonra windowsa kolaykolay geçmem