Ubuntu'da Basit Bir Problem.
-
Selam müritler ubuntunun son versiyonunu kurdum daha sonra ekran kartı driverımı kurduktan sonra masaüstü ilk yüklediğim gibi değil her yerden menüler falan çıkıyor ama ben ilk halini sevmiştim baya ve tekrar o hale nasıl getirebileceğimi bilmiyorum bilen varsa yardım etsin :D
-
-
Sağol hacı düzeldi :D
-
ubuntu 10.10 dayim suanda ama bana gore ubuntunun en guzel hali 10.04'idi
-
rakkoc bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------aynen bencede.
-
Yeni konu açmıyım burdan devam edeyim çözemediğim bir durum daha oldu :) Mesela herhangi bir programı çarpıya basıp kapattığımda yanlışlıkla falan o program biryerlerde çalışmaya devam ediyor ve ben onu tekrardan açmak zorunda kalıyorum bu programı kapatıp yeniden açmadan nasıl tekrar aktif hale getirebilirim ?
-
dyrnade bunu yazdı:
rakkoc bunu yazdı:
-----------------------------unity candır :) ubuntuyu tebrik ediyorum ilk defa adam gibi bir masa üstü yaptı tabi hazmedilmesi biraz sürebilir
-
PanxeR bunu yazdı:
dyrnade bunu yazdı:
rakkoc bunu yazdı:
-----------------------------unity candır :) ubuntuyu tebrik ediyorum ilk defa adam gibi bir masa üstü yaptı tabi hazmedilmesi biraz sürebilir
-----------------------------Her zaman ubuntunun önceki sürümü en iyisi olmuştur bende diğerlerini biraz hazmeder sonra diğer sürüme yükseltmeyi tercih ederim.
-
Hacılar bide benim soruya dönsek :D yazık değil mi bana.
-
sokoban bunu yazdı:
Yeni konu açmıyım burdan devam edeyim çözemediğim bir durum daha oldu :) Mesela herhangi bir programı çarpıya basıp kapattığımda yanlışlıkla falan o program biryerlerde çalışmaya devam ediyor ve ben onu tekrardan açmak zorunda kalıyorum bu programı kapatıp yeniden açmadan nasıl tekrar aktif hale getirebilirim ?
Launchpad üzerinden ne çalışıyor görebiliyon bence sen neyi kapadığında kapanmadını yaz ona göre cevap ara -
DavidSalinger bunu yazdı:
sokoban bunu yazdı:
Launchpad üzerinden ne çalışıyor görebiliyon bence sen neyi kapadığında kapanmadını yaz ona göre cevap ara
-----------------------------Mesela emesene kapatıyorum yanlışlıkla çarpıya basıp sora arkadaşlar bana birşey yazınca geliyor ama programın ana menüsü yok sade konuşma pencereleri geliyor :D yada müzik programlarında amarok vs. aynı şey oluyor müzik çalıyor ama program kayıp.